Τα γκρουπ δυναμικότητας των ελληνικών ομάδων στο EHF Cup - Στο B γύρο και τους ισχυρούς Ολυμπιακός και ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα γκρουπ δυναμικότητας των ελληνικών ομάδων στο EHF Cup - Στο B γύρο και τους ισχυρούς Ολυμπιακός και ΑΕΚ



Ανακοινώθηκαν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία τα γκρουπ δυναμικότητας του EHF Cup 22/23 σε άνδρες και γυναίκες. Συγκεκριμένα:

Άνδρες:

ΑΕΚ και Ολυμπιακός ξεκινάνε στον 2ο γύρο στο γκρουπ τον ισχυρών. Ο ΠΑΟΚ θα μπεί κι αυτός στον δεύτερο γύρο στο γκρουπ των αδυνάτων. Οι αγώνες το 2ου γύρου έχουν προγραμματιστεί για 29-30/10 με τους επαναληπτικούς να γίνονται στις 5-6/11. Η κλήρωση του Β γύρου θα πραγματοποιηθεί στις 20/9 στα γραφεία της EHF στη Βιέννη.

Αντίθετα, Πυλαία και Διομήδης θα βρίσκονται στο γκρουπ των αδυνάτων του πρώτου γύρου. Οι αγώνες  έχουν προγραμματιστεί για 10-11/9 με τους επαναληπτικούς να γίνονται στις 17-18/9. Η κλήρωση του Α γύρου θα πραγματοποιηθεί στις 19/7 στα γραφεία της EHF στη Βιέννη.

Γυναίκες:

Όλες οι ομάδες μας ξεκινούν από τον Α γύρο. ΠΑΟΚ και Νεα Ιωνία τοποθετήθηκαν στο γκρουπ των ισχυρών, σε αντίθεση με Πυλαία, Καματερό και Αναγέννηση Άρτας που θα βρίσκονται στο γκρούπ αδυνάτων. Οι αγώνες  έχουν προγραμματιστεί για 8-9/10 με τους επαναληπτικούς να γίνονται στις 16-17/10. Η κλήρωση του Α γύρου θα πραγματοποιηθεί στις 19/7 στα γραφεία της EHF στη Βιέννη.

Αναλυτικά άνδρες - γυναικες


No comments