Οι αλλαγές στους κανονισμούς στις οθόνες σας ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι αλλαγές στους κανονισμούς στις οθόνες σας !


Σήμερα, καθώς τίθενται σε ισχύ οι νέες αλλαγές στους Κανόνες Παιχνιδιού της IHF (Χάντμπολ εσωτερικού χώρου) , η Διεθνής Ομοσπονδία Χάντμπολ (IHF) κυκλοφόρησε τη νέα εφαρμογή «IHF Rule Interpretation». 

Με αυτή τη νέα εφαρμογή, η IHF επέλεξε μια εντελώς νέα προσέγγιση που βασίζεται στη στοχευμένη χρήση των μέσων ενημέρωσης όχι μόνο για την εκπαίδευση και εκπαίδευση των διαιτητών και των εκπροσώπων, αλλά και για να παρακινήσει προπονητές, παίκτες, δημοσιογράφους και οπαδούς του χάντμπολ να εξερευνήσουν ερμηνείες, οδηγίες και διευκρινίσεις των κανόνες χάντμπολ.

Τα εκπαιδευτικά βίντεο, είτε παραδείγματα από γεγονότα της IHF σε πραγματικό χρόνο είτε βίντεο που έχουν εγγραφεί ειδικά με ομάδες επίδειξης, θα βοηθήσουν στην οπτικοποίηση και επεξήγηση των αντίστοιχων ερμηνειών κανόνων – και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι αλλαγές στους κανόνες τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2022, η βασική έκδοση της εφαρμογής συνοδεύεται από τις δύο πιο σημαντικές αλλαγές. 

Σε περισσότερες από 100 σκηνές, η κοινότητα του χάντμπολ έχει, επομένως, την ευκαιρία να εξερευνήσει η ίδια τους κανόνες και να λάβει λεπτομερείς εξηγήσεις για τη νέα περιοχή ρίψης και τις καταστάσεις στις οποίες οι τερματοφύλακες χτυπιούνται στο κεφάλι από ανοιχτά σουτ. 

Η εφαρμογή θα ενημερώνεται και θα επεκτείνεται συνεχώς και τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα ενσωματωθούν στην εφαρμογή διευκρινίσεις και επεξηγήσεις όλων των σημαντικών κανόνων, γεγονός που θα εξασφαλίσει ταχέως αναπτυσσόμενο περιεχόμενο για τους χρήστες. 

Επιπλέον, οι βασικές ερμηνείες κανόνων από την Επιτροπή Κανόνων και Διαιτητών Παιχνιδιού της IHF (PRC) και την Επιτροπή Προπονήσεων και Μεθόδων της IHF (CCM) μπορούν να διατεθούν χωρίς καθυστέρηση και είναι δυνατή η γρήγορη αντίδραση στις εξελίξεις στο παιχνίδι. 

Συνολικά, η εφαρμογή IHF Rule Interpretation αναπτύχθηκε έχοντας κατά νου πέντε σαφείς στόχους: 

Ενιαία ερμηνεία κανόνων, κοινή γραμμή για όλους (IHF, Ηπειρωτικές Συνομοσπονδίες, Ομοσπονδίες Μέλη)
Πιο ακριβή και πιο κατανοητά κριτήρια απόφασης για διαφορετικές καταστάσεις παιχνιδιού 
Ενιαία εκπαίδευση των διαιτητών σε Εθνικές Ομοσπονδίες, Ηπειρωτικές Συνομοσπονδίες και την IHF
Πιο λεπτομερείς πληροφορίες και κατανόηση για διαιτητές, προπονητές, συνέδρους, παίκτες και θεατές
Πληροφορίες που διατίθενται με ελκυστικό τρόπο για δημοσιογράφους, μέσα ενημέρωσης, θεατές



 
Στιγμιότυπα οθόνης εφαρμογής IHF

Στο μέλλον, η εφαρμογή IHF Rule Interpretation θα συνδεθεί με την IHF Virtual Academy και το ανανεωμένο Κέντρο Εκπαίδευσης IHF που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, προκειμένου να προσφέρει προγράμματα ηλεκτρονικής μάθησης για βασική εκπαίδευση και ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό βιβλίο (Βιβλίο κανόνων 2).

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS στα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών από τώρα.   




No comments