Ηττα για την Ελλάδα από την Ισπανία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ηττα για την Ελλάδα από την Ισπανία



Την ήττα με 46-21 γνώρισε η Εθνική Νέων από την Ισπανία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για τους Μεσογειακούς Αγώνες, που διεξάγονται στο Οράν της Αλγερίας.

Η διαφορά δυναμικότητας με τους πιο έμπειρους Ισπανούς ήταν εμφανής εξ' αρχής (ημίχρονο 24-10) και ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει ποσοστό ευστοχίας 46% και τους Ισπανούς στο 87%.

Η Εθνική αύριο (2/7) θα αντιμετωπίσει την Τουρκία με στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει την 7η θέση στη διοργάνωση.

Στο μεταξύ από τους Μεσογειακούς αποσύρθηκε η ομάδα της Σλοβενίας, εξαιτίας μεγάλου αριθμού κρουσμάτων covid-19 και συνεπώς το τουρνουά του χάντμπολ συνεχίζεται με εννιά ομάδες.

Ελλάδα (Γεωργιάδης): Μπαμπατζανίδης, Ασλής, Στεφανίτσης, Σίνα, Στάθης, Παγιάτης, Παπαγιάννης 2, Τζωρτζίνης 4, Παπάζογλου 3, Δικαιούλιας, Αλεξανδρίδης 3, Τόσκας 4, Αναστασίου 1, Παναγιώτου, Κοτσιώνης, Γερουλάνος 4.

Ισπανία (Ριμπέρα): Ροντρίγκεζ, Αλουστίθα 3, Μπαζάν 1, Ταραφέτα 2, Φολκές Ορτίθ 6, Βιγιαλόμπος 4, Νιέτο 2, Βαλέρα 2, Λομπάτο 3, Ιζκουέρδο 3, Χερνάντες Φερέρ 5, Φερέρ, Οντριοζόλα 6, Φερνάντες, Γαλέγκο 4, Μποτέτ 5.

Διαιτητές: Ντα Σίλβα - Πινέιρο (Πορτογαλία). Δίλεπτα: 2-2. Πέναλτι: 1/1 - 0/0

Β όμιλος: Αλγερία, Β. Μακεδονία, Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία

Τα αποτελέσματα (4η αγωνιστική)

Ισπανία - Ελλάδα 46-21

Τουρκία - Β. Μακεδονία (21:15)

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

1. Ισπανία 6

2. Αλγερία 5

3. Β. Μακεδονία 3

4 Ελλάδα 0

5. Τουρκία 0 (2 αγώνες)

Το πρόγραμμα της Εθνικής (ώρα Ελλάδος)

2 Ιουλίου (19:00): Ελλάδα – Τουρκία

* Την πρόκριση στους ημιτελικούς παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Οι τρίτες θα παίξουν για τις θέσεις 5-6, οι τέταρτες για τις θέσεις 7-8 και οι πέμπτες για τις θέσεις 9-10.

1 comment

Χριστιανοταλιμπάν said...

Ναι άλλα κάνουμε συνέχεια be active και ενέργειες και γεμιζουμε τις πλατείες όλα ειναι σχεδιασμένα όπως πρέπει...