Στο European Cup Διομήδης Άργους και Αναγέννηση Άρτας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο European Cup Διομήδης Άργους και Αναγέννηση Άρτας


Την συμμετοχή τους στο EHF EUROPEAN CUP εξασφάλισαν  για μια ακόμη φορά ο Διομήδης Άργους και η Αναγέννηση Άρτας.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) απάντησε θετικά στο αίτημα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας για μια επιπλέον θέση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα Ανδρών και Γυναικών.

Ο Διομήδης Άργους και η Αναγέννηση Άρτας, δύο ιστορικά σωματεία της περιφέρειας του Ελληνικού Χάντμπολ, προστίθενται στις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Ευρώπη. 

Έτσι, στο European Cup των ανδρών θα συμμετάσχουν οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΕΣΧ Πυλαίας και Διομήδης Άργους.

Στο European Cup των γυναικών θα συμμετάσχουν οι ΠΑΟΚ, ΟΦ Νέας Ιωνίας, ΑΕΣΧ Πυλαίας, ΓΑΣ Καματερού και Αναγέννηση Άρτας.

 Ο Γ.Γ. της ΟΧΕ Τάσσος Χειβιδοπουλος δήλωσε σχετικά:

" Η απόφαση της EHF για την συμμετοχή επιπλέον ομάδων,  καταδεικνύει την μεγάλη αποδοχή που έχει πλέον το Ελληνικό Χάντμπολ στην Ευρωπαικη οικογένεια του αθλήματος και απεικονίζεται τόσο από τις  εξαιρετικές εμφανίσεις των ομάδων μας στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα όσο και από την ανάληψη και υλοποίηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων χάντμπολ στην χώρα μας.

Η εκπροσώπηση της  περιφέρειας του Ελληνικού Χάντμπολ στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα από τον Διομήδη Άργους και την Αναγέννηση Άρτας είναι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την ανάπτυξη του αθλήματος μας στην περιφέρεια.

Η συστηματική δουλειά που γίνεται από όλους τους συντελεστές του αθλήματος μας (Ομοσπονδία, σωματεία, αθλητές, διοικητικούς παράγοντες κ.α.) αποδίδει  καρπούς...."

No comments