Εσμιξαν τα αηδόνια ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εσμιξαν τα αηδόνια !

 


Συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ θα είναι στη νέα σεζόν τα αδέλφια Τάσος και Δημήτρης Τριανταφυλλίδης.

Ο 25χρονος Τάσος, που παίζει ως πλέϊ μεϊκερ, μετακινήθηκε από την Πυλαία ( όπου αγωνίσθηκε για 2 χρόνια ) στον ΠΑΟΚ ενώ για τη μεταγραφή του δήλωσε στο  acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Πυλαίας, η οποία ήταν πάντοτε δίπλα μου τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ, αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους Συλλόγους, ο οποίος οφείλει να πρωταγωνιστεί πάντα και σε κάθε διοργάνωση. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Γνωρίζω πως το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει, και ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Είμαι πεπεισμένος πως μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή, και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, θα διεκδικήσουμε και τους δύο εγχώριους τίτλους, πραγματοποιώντας παράλληλα μία καλή πορεία στην Ευρώπη». 

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον 23χρονο ίντερ Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, ο οποίος μένει για δεύτερη χρονιά στην ίδια ομάδα και υποστήριξε :

«Θα συμβάλω τα μέγιστα ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιήσει τους στόχους του, τόσο στις Ελληνικές, όσο και στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις». 

No comments