'' Ενα θερμό χειροκρότημα για τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ενα θερμό χειροκρότημα για τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ! ''

 


Oι δηλώσεις της τελετής την απονομής των Κυπέλλων και μεταλλίων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball Aνδρών - Γυναικών «Ηράκλειο 2022» :

Dr Χασάν Μουσταφά  (Πρόεδρος Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ): «Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι συνέβαλλαν στο να διεξαχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι αγώνες. Η Ελλάδα τήρησε την υπόσχεσή της και διοργάνωσε με επιτυχία, σε αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις τα Παγκόσμια πρωταθλήματα. Ευχαριστώ τους αθλητές, τους θεατές, την Κυβέρνηση της Ελλάδα και ειδικά τον κ. Αυγενάκη. Θέλουμε να ξανά έρθουμε στην Κρήτη σύντομα. Πολλά συγχαρητήρια στους κ.κ. Γκαντή και Βιολιτζή για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν. Οι αγώνες ήταν οι καλύτεροι που έχουν γίνει. Ευχαριστώ και τους εθελοντές και φυσικά Γερμανία (γυναίκες) και Κροατία (άνδρες) για την πρώτη θέση που πήραν. Σας ευχαριστούμε όλους».

Λευτέρης Αυγενάκης (Υφυπουργός Αθλητισμού Ελλάδας):

«Ολοκληρώθηκαν τα Παγκόσμια πρωταθλήματα, που φιλοξένησε η Ελλάδα για 15 μέρες. Ζητάω από όλους ένα θερμό χειροκρότημα για τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας (ανδρών και γυναικών), που μας έκαναν υπερήφανους με τις εμφανίσεις τους. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την Ελλάδα.

Είμαστε χαρούμενοι που διοργανώσαμε αυτούς τους αγώνες. Η Ελλάδα μπορεί να είναι μία μικρή χώρα, έχει όμως μεγάλη ψυχή. Θέλω να «κλείσετε» τα μάτια για ένα λεπτό και να θυμηθείτε ποια ήταν η καλύτερη στιγμή που βιώσατε εδώ.

Η Ελλάδα κέρδισε έναν νέο φίλο, τον Πρόεδρο Μουσταφά Χασάν. Για 15 μέρες το Ηράκλειο ήταν το κέντρο του κόσμου στα αθλήματα παραλίας.

Η Ελλάδα είναι έτοιμη για να αναλάβει νέες αθλητικές διοργανώσεις στο μέλλον. Και μπορούμε και θέλουμε και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Τα αθλήματα παραλίας είναι το μέλλον όσον αφορά στον Αθλητικό τουρισμό.

Ευχαριστώ όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και σας περιμένουμε όλους να ξανά έρθετε σύντομα στο Ηράκλειο. Σας περιμένουμε με ανοιχτές τις αγκαλιές μας. Σας ευχαριστούμε»!

Γκαντής Κωνσταντίνος (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας (Ο.Χ.Ε.):

«Ολοκληρώθηκαν τα Παγκόσμια πρωταθλήματα μετά από 15 μέρες. Ήταν οι πιο ιστορικοί για την Ελλάδα στο άθλημά μας. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές σε αυτές τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Καρτερό.

Δόθηκαν «σκληρές» μάχες στην άμμο, από όλες τις Εθνικές ομάδες.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και φυσικά στους νικητές. Υποκλινόμαστε στο πάθος, την προσπάθεια και την μαχητικότητα των Ελληνικών ομάδων. Σηκώσατε την σημαία ψηλά και κρατήσατε το άθλημα σε υψηλό επίπεδο.

Αυτοί οι αγώνες θα αποτελέσουν το κατάλληλο επιχείρημα για να γίνει το beach handballl σύντομα Ολυμπιακό άθλημα.

Φεύγουμε από το Ηράκλειο έχοντας δύο καλούς και ειλικρινείς φίλους. Τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη και τον Πρόεδρο, Χασάν.

Ήταν το καλύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σας ευχαριστούμε όλους και σας περιμένουμε πάλι εδώ του χρόνου (2023) στους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες».


No comments