Ήττα για την Εθνική Εφήβων από την Ιορδανία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ήττα για την Εθνική Εφήβων από την Ιορδανία

Την ήττα με 2-1 από την ομάδα - έκπληξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων- Νεανίδων, Ιορδανία, γνώρισε η Εθνική Εφήβων στην 2η αγωνιστική της Α’ φάσης της διοργάνωσης.

Η Ιορδανία με αυτή τη νίκη εξασφάλισε την πρόκριση της στη Β’ φάση, αφού διπλασίασε τις νίκες της μετά την σπουδαία επικράτηση επί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Τα αυριανά παιχνίδια Ελλάδα- Ισπανία και Ιορδανία- Τσεχία θα κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση για την διοργανώτρια χώρα.

Η Ελλάδα πήρε το πρώτο σετ οριακά με 18-17, παρότι είχε προηγηθεί 14-6, ενώ η Ιορδανία ισοφάρισε με 29-20. Στα σουτ- άουτ η ομάδα της Ασίας ήταν πιο ψύχραιμη και κέρδισε το ματς, παρά τις δύο εξαιρετικές επεμβάσεις του Πουγατσιά.


Δηλώσεις


Αμπού Άσια (προπονητής Ιορδανίας): «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Γενικά είναι πολύ καλό που βρισκόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση και παίζουμε με δυνατούς αντιπάλους»


Παναγιώτης Πουγατσιάς (παίκτης Ελλάδος): «Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι απέναντι στην Ιορδανία θα ήταν δύσκολο. Κατεβήκαμε με σκοπό να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Στο πρώτο σετ κερδίσαμε αν και στα τελευταία λεπτά φτάσαμε κοντά στο να χάσουμε. Στο δεύτερο σετ η ομάδα δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και φτάσαμε στην ήττα. Στη διαδικασία των shoot out χρειάζεσαι και λίγη τύχη, η οποία δεν ήταν με το μέρος μας. Συνεχίζουμε αύριο με την Ισπανία που θα το παλέψουμε όπως όλα τα παιχνίδια».


ΙΟΡΔΑΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 2-1 (17-18, 29-20, 5-4)


ΙΟΡΔΑΝΙΑ: Άσα 4, Χαμαμρέχ, Αμπ. Ανανζέχ 18, Α. Ανανζέχ, Αλαμπ τάλα, Αλ-Χμούντ, Αλ Οτάμπι 11, Τζάαρα 8, Χαμούρ 2, Αμπουρουμάν.

Ελλάς (Κωνσταντίνος Γουργούμης): Χήνος 1, Κολεζάκης 4, Μπατής 6, Σιαράβας, Πουγάτσιας, Μαρίνος 10, Παπαδόπουλος 6, Μαρκατάτος, Τουλκερίδης 14, Κυριακίδης 2.

No comments