Εθνική ανδρών: «Όνειρο για όλους μας» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εθνική ανδρών: «Όνειρο για όλους μας»


Ο προπονητής Γιάννης Λαζαρίδης και ο αθλητής Θοδωρής Μπόσκος, εκπροσώπησαν την Εθνική Ανδρών στην παρουσίαση των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball, που ξεκινούν την Τρίτη στο Ηράκλειο.


Αναλυτικά όσα είπαν:


Γιάννης Λαζαρίδης (προπονητής Εθνικής ανδρών): 


«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη βοήθειά τους και τους εθελοντές που είναι συνέχεια κοντά μας. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη συμπαράστασή τους στο να διεξαχθούν οι αγώνες αυτοί.

Η Εθνική εφήβων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της κάνοντας μια σημαντική προσπάθεια με τη βοήθεια και της ομοσπονδίας και θα ήθελα να πω πάνω σε αυτό, πως η ομάδα αυτή πήγε για πρώτη φορά σε διεθνείς αγώνες πέρσι στη Βάρνα, χωρίς να έχει ξαναπαίξει σε ανάλογους αγώνες και φέτος ήρθε εδώ ουσιαστικά χωρίς προετοιμασία λόγω των σχολικών υποχρεώσεων που είχαν τα παιδιά.  Παρόλα αυτά είχαν μια εξαιρετική παρουσία και φαίνεται πως έχει συνέχεια η προσπάθεια που γίνεται και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται για πρώτη φορά σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και είναι ένα όνειρο για όλους μας. Έχουμε μαζί μας σημαντικούς αθλητές χειροσφαίρισης σάλας, οι οποίοι παίζουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε κορυφαία πρωταθλήματα. Έχουν εμπειρίες και κτίζουμε πάνω σε αυτές, σε στόχο να έχουμε μια καλή ομάδα με στόχο την είσοδό μας στην οκτάδα.

Θέλουμε να έχουμε τη συμπαράσταση και τη βοήθεια του κόσμου και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τους αγώνες, μετά από μια μεγάλη προετοιμασία και είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησαν στη Ρωσία οι Γυναίκες, αποτελεί κίνητρο και για εμάς. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να γίνουν καλοί αγώνες».



Θοδωρής Μπόσκος (αθλητής Εθνικής ανδρών): 


«Κάθε αθλητής και κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε μια τέτοια μεγάλη και σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Εμείς θα κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα και ξεκινάμε με αυτόν κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο και στη συνέχεια απέναντι στις ΗΠΑ.

Όλοι μας θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα προσπαθήσουμε για να έχουμε την καλύτερη δυνατή παρουσία σε αυτούς τους αγώνες που γίνονται στη χώρα μας. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα που θα είναι να περάσουμε στη 12άδα και οι πρώτοι αγώνες που θα δώσουμε θα είναι σημαντικοί για την επίτευξη των στόχων μας».

No comments