Παραμονή Τσέλιου με '' δώρα '' Κρανιώτη στην Αρτα ; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραμονή Τσέλιου με '' δώρα '' Κρανιώτη στην Αρτα ;

 


Την Τρίτη θα συναντηθούν προκειμένου να μιλήσουν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ( ιστορικής και με πληθώρα επιτυχιών ) Αναγέννησης Αρτας, ο Πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κρανιώτης και ο προπονητής Γιώργος Τσέλιος.

Υπάρχει κατ' αρχήν διάθεση παραμονής του έμπειρου τεχνικού και εφόσον αποφασισθεί η συνέχιση της συνεργασίας τους, μένει να συζητηθεί το πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης της Αρτας.

Μία κουβέντα που έγινε, αφορά τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών ξένων αθλητριών και ο κ.Κρανιώτης έδειξε ότι έχει την διάθεση να βοηθήσει την ομάδα του με 2-4 προσθήκες από το εξωτερικό που θα δώσουν ώθηση και στις Ελληνίδες αθλήτριες, οι οποίες σε κάποιο βαθμό είναι προβληματισμένες από τις δυσκολίες των τελευταίων ετών.

Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι επιστρέφοντας από το Ηράκλειο ο κ.Κρανιώτης ( που λατρεύει την ομάδα του και θα ήθελε φυσικά να την δεί ισχυροποιημένη σε Ελλάδα και Ευρώπη τη σεζόν 2022-2023...)  θα έχει ευχάριστα νέα για την ομάδα του, καθώς, δεν αφήνει τον χρόνο και την ευκαιρία των επαφών με αθλήτριες από όλο τον πλανήτη να κυλούν χωρίς νόημα...      

No comments