Οι πολύχρωμες κερκίδες του Beach Handball στον Καρτερό (pics) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι πολύχρωμες κερκίδες του Beach Handball στον Καρτερό (pics)

Οι φίλαθλοι από τις χώρες που συμμετέχουν στα παγκόσμια πρωταθλήματα του Ηρακλείου, δίνουν ξεχωριστό χρώμα στο Karteros Beach Sports Center.

Τα παγκόσμια πρωταθλήματα του Beach Handball εξελίσσονται σε μία πραγματική γιορτή, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Στην άμμο οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες δεν χάνουν ευκαιρία για θέαμα την ώρα των αγώνων, αλλά και για χορό υπό τους ήχους της μουσικής που επιλέγει ο dj.

Στην κερκίδα, οι θεατές συμμετέχουν ενεργά, υποστηρίζουν τις ομάδες τους, ντύνονται στα χρώματα των χωρών τους και κάνουν… φασαρία τόσο για να πανηγυρίσουν μία καλή ενέργεια, όσο και για να ικανοποιήσουν τoν εκφωνητή, που τους παρακινεί να φωνάξουν και να χειροκροτήσουν.

Πλην της Ελλάδας, την πλέον αξιοσημείωτη συμπαράσταση την έχει η Σουηδία, με περισσότερους από 40 άνδρες και γυναίκες να ντύνουν στα κίτρινα την κερκίδα τους. Εξίσου δυναμικοί είναι και οι Ολλανδοί με σημαίες και πανό. Αργεντινοί και Ισπανοί δίνουν λάτιν αέρα, ενώ και η Ουκρανία έχει υποστηρικτές στις κερκίδες, παρά τα όσα περνάει ο ουκρανικός λαός. Επίσης, Γερμανοί, Κροάτες και Γάλλοι κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Αυτά στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center. Έξω από αυτές, οι φίλαθλοι που ήρθαν στο Ηράκλειο για τα Παγκόσμια πρωταθλήματα Beach Handball απολαμβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι και ανακαλύπτουν την πανέμορφη Κρήτη.

No comments