Στο Ηράκλειο για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης - Σήμερα (13/06) τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων στον Καρτερό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Ηράκλειο για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης - Σήμερα (13/06) τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων στον Καρτερό

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (12/06) ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης όπου τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής "Ηράκλειο 2022" Κώστας Βιολιτζής και ο Πρόεδρος των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων "Ηράκλειο 2023", Νίκος Νταμπακάκης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισκέφτηκε το περίπτερο των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Εφήβων- Νεανίδων και Ανδρών- Γυναικών Beach Handball 2022 που βρίσκεται στο χώρο αφίξεων και μαζί με τους Προέδρους των Οργανωτικών Επιτροπών φωτογραφήθηκαν μπροστά από το ειδικά διαμορφωμένο "photo booth".

Ο κ. Αυγενάκης, επιπλέον, θα εγκαινιάσει σήμερα (13/06) το ''Karteros Beach Sports Center'', όπου ξεκινούν αύριο (14/06) τα παγκόσμια Πρωταθλήματα beach handball.

No comments