Ερχονται ακόμα 4-5 δυνατές μεταγραφές από την ΑΕΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ερχονται ακόμα 4-5 δυνατές μεταγραφές από την ΑΕΚ !





Ο διοικητικός ηγέτης του χάντμπολ της ΑΕΚ και Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής, Σταμάτης Παπασταμάτης, δείχνει με πράξεις την πρόθεση του να δημιουργήσει μία '' νέα ομάδα '' που θα έχει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να επιστρέψει στην κορυφή.
Ηδη, έχουν αποκτηθεί  οι Μάτσκεβιτς, Τικ, Μαντάλινιτς, Ρογκούλσκι, Μαρκατάτος και αναμένεται ότι θα ακολουθήσουν ακόμα 4 ή 5 σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, που θα συνδυάζουν ουσία και εντυπώσεις.
Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περαιτέρω ενίσχυση της από την αγορά του εξωτερικού με έναν τερματοφύλακα, έναν δεξιό ίντερ, έναν δεξιό εξτρέμ και παράλληλα εξετάζει το ενδεχόμενο επιπλέον ενίσχυσης της στην άμυνα.
Στο ρόστερ της ΑΕΚ ανήκουν τώρα 17 παίκτες, οι : Μάτσκεβιτς, Καλαμάτας ( από τον Ιανουάριο συμφωνήθηκε η προσθήκη του τερματοφύλακα από την Δόξα Βύρωνος ), Τικ, Κεδέρης, Βασιλείου, Μαντάλινιτς, Καλόμοιρος, Νικολαϊδης, Μόγια, Λέμος, Κοτσιώνης, Αραμπατζής, Ηλιόπουλος, Στάθης, Ρογκούλσκι, Παπαδιονυσίου, Μαρκατάτος.
Αποχώρησαν από την Ενωση οι : Μπουκοβίνας, Αντζελιτς, Ουγκάλντε, Ζαρίκος, Τζηράς, Μπριάτκα, Σεβέλεφ, Πλάθα, Μυλωνάς, Στεφάνοβιτς, Δικαιούλιας. 



1 comment

Anonymous said...

H AEK χρειάζεται παίκτες με για την άμυνα,όσα και να βάζεις μπροστά, αν πίσω μπάζεις δε σώζεσαι.Ο Μαντάλινιτς στην Πέλιστερ έπαιζε μόνο στην επίθεση, ο Ρογκούλσκι είναι κι αυτός επιθετικός ενώ ο Παπαδιονυσίου που έχει ψυχή και παλεύει στην άμυνα στερείται ύψους.Επίσης πίσω από τον Μαντάλινιτς αριστερά έχεις τον Καλόμοιρο ο οποίος είναι επίσης επιθετικογενής και δεξιά πίσω από το ίντερ που θα έρθει έχεις τον Ηλιόπουλο που ήδη δεν σου έχει προσφέρει κάτι αμυντικά.Άρα πρώτα και πάνω απόλα η ομάδα πρέπει να εστιάσει σε τουλάχιστον μία μεταγραφή από το πάνω ράφι για την άμυνα παίκτη-σκιάχτρο 2 μέτρα, λέω μία για να δούμε και το Μαρκατάτο που είναι και ο μόνος με αμυντικές ικανότητες από τους μέχρι τώρα αποκτηθέντες.