Στη «μάχη» των Μεσογειακών Αγώνων... ρίχνεται από σήμερα (27/06) η Εθνική Νέων της Ελλάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη «μάχη» των Μεσογειακών Αγώνων... ρίχνεται από σήμερα (27/06) η Εθνική Νέων της Ελλάδας


Στη «μάχη» των Μεσογειακών Αγώνων, στο Οράν της Αλγερίας, μπαίνει το βράδυ της Δευτέρας (21:00 ώρα Ελλάδος) η Εθνική ομάδα, με πρώτη αντίπαλο τη Βόρεια Μακεδονία.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται στο χάντμπολ από την Εθνική νέων και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ανυπομονησία για τη συμμετοχή σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν διαμένει στο Μεσογειακό Χωριό, αλλά σε ξενοδοχείο. Κατά τις πρώτες ημέρες της παραμονής στην Αλγερία έδωσε δύο φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη εθνική νέων της διοργανώτριες. Οι συγκριμένες αναμετρήσεις λειτούργησαν ως test event για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον όμιλο της Εθνικής μας. Το «Sports Hall της 24ης Φεβρουαρίου» βρίσκεται στην πόλη Αρζέου, 40 χιλιόμετρα μακριά από το Οράν και έχει χωρητικότητα 3.000 θεατών

Την αποστολή αποτελούν οι Δικαιούλιας, Κοτσιώνης, Στάθης (ΑΕΚ), Μπαμπατζανίδης, Αλεξανδρίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Αναστασίου, Ασλής, Γερουλάνος, Παγιάτης, Παναγιώτου, Στεφανίτσης(ΑΣΕ Δούκα), Τόσκας, Σίνα (Δράμα ’86), Παπάζογλου, Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Παπαγιάννης (Φίλιππος Βέροιας).

Στους Μεσογειακούς η Εθνική κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, την Τουρκία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλγερία.


Το πρόγραμμα της Εθνικής (ώρες Ελλάδος)

27 Ιουνίου (21:00): Β. Μακεδονία – Ελλάδα

29 Ιουνίου (21:00): Ελλάδα – Αλγερία

1 Ιουλίου (19:00): Ισπανία – Ελλάδα

2 Ιουλίου (19:00): Ελλάδα – Τουρκία


Στον άλλο όμιλο συμμετέχουν οι Τυνησία, Σλοβενία, Αίγυπτος, Ιταλία και Σερβία.

Την  πρόκριση στους ημιτελικούς παίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Οι τρίτες θα παίξουν για τις θέσεις 5-6, οι τέταρτες για τις θέσεις 7-8 και οι πέμπτες για τις θέσεις 9-10.

No comments