Παγκόσμιο Γυναικών: Η ανασκόπηση της 1ης ημέρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παγκόσμιο Γυναικών: Η ανασκόπηση της 1ης ημέρας


Γ’ ΟΜΙΛΟΣ


Στον τρίτο όμιλο η Ολλανδία και η Αργεντινή με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ουσιαστικά εξασφάλισαν την παρουσία τους στην δωδεκάδα της διοργάνωσης. Η Ολλανδία κέρδισε με 2-0 τόσο την Ουρουγουάη όσο και την Αυστραλία χωρίς να δεχθεί ουσιαστικά κάποια αντίσταση.

Το ίδιο και για την Αργεντινή, η οποία κέρδισε επίσης με 2-0 σετ τις ίδιες ομάδες. Έτσι αύριο στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου, Ολλανδία και Αργεντινή θα παλέψουν για την πρωτιά του ομίλου, ενώ Ουρουγουάη και Αυστραλία θα μονομαχήσουν για το τελευταίο εισιτήριο της επόμενης φάσης.


Η βαθμολογία (σε δύο αγώνες)

Ολλανδία 4 (4-0)

Αργεντινή 4 (4-0)

Ουρουγουάη 0 (0-4)

Αυστραλία 0 (0-4)


Η επόμενη αγωνιστική (22.06.2022)

10:30 Κεντρικό γήπεδο Αργεντινή – Ολλανδία

10:30 γήπεδο 2 Ουρουγουάη – Αυστραλία


Δ’ ΟΜΙΛΟΣ


Στον όμιλο του…θανάτου, όπου όλες οι ομάδες είναι δυνατές και υποψήφιες για πρόκριση, η Γερμανία με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέκτησε το προβάδισμα για την πρωτιά του ομίλου. Νίκησε με 2-0 σετ Ουγγαρία και Βραζιλία και αύριο θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία.

Η Νορβηγία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με μια νίκη, αυτή απέναντι στην Ουγγαρία με 2-0, ενώ ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Βραζιλία.  Η Βραζιλία επίσης μετράει μια νίκη και μια ήττα. Η ήττα προήλθε από τη Γερμανία. Η Ουγγαρία από την άλλη έμεινε τελευταία στον όμιλο με μηδέν βαθμούς και ουσιαστικά αύριο θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, αλλά χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων. Στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του ομίλου η Γερμανία θα αντιμετωπίσει τη Νορβηγία και η Βραζιλία την Ουγγαρία.


Η βαθμολογία (σε δύο αγώνες)

Γερμανία 4 (4-0)

Νορβηγία 2 (3-3)

Βραζιλία 2 (2-3)

Ουγγαρία 0 (1-4)


Η επόμενη αγωνιστική (22.06.2022)

15:50 Κεντρικό γήπεδο Γερμανία - Νορβηγία

16:40 Κεντρικό γήπεδο Βραζιλία - Ουγγαρία

No comments