Δεκατρία χρόνια Αερωπός Έδεσσας σε μία... συλλεκτική φωτογραφία! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεκατρία χρόνια Αερωπός Έδεσσας σε μία... συλλεκτική φωτογραφία!

Συλλεκτική φωτογραφία τράβηξαν, στην Κοζάνη, στο περιθώριο του Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών, άνθρωποι που υπηρέτησαν ή συνεχίζουν να υπηρετούν τον Αερωπό Έδεσσας. 

Στο κέντρο της φωτογραφίας βρίσκεται ο κ. Μάκης Ρόμπης, άλλοτε Πρόεδρος της ομάδας και παντοτινός φίλαθλος και υποστηρικτής της. Ο ίδιος αποσύρθηκε από την διοίκηση των Εδεσσαίων μετά από το τέλος της περασμένης σεζόν, όμως το... μικρόβιο του χάντμπολ ενδέχεται να τον οδηγήσει ξανά, επίσημα (καθώς ανεπίσημα συμβάλλει, χάρη στην αγάπη που τρέφει για τον Αερωπό, το χάντμπολ και τον αθλητισμό συνολικά), στα κοινά του Αερωπού.

Από αριστερά προς τα δεξιά (με εξαίρεση τον κ. Ρόμπη) είναι οι εξής προπονητές, οι οποίοι κάθισαν στον πάγκο του Αερωπού τα τελευταία 13 χρόνια: Nίκος Γεωργιάδης (2009-11), Χρήστος Τζουβάρας (2011-13), Αλέξανδρος Ταρινίδης (2021-22), Γιάννης Πηλαλίδης (2013-21). 

Οι Γεωργιάδης, Τζουβάρας, Πηλαλίδης συνεργάστηκαν με τον κ. Ρόμπη, όταν εκείνος ενεργούσε, επίσημα, για λογαριασμό της ομάδας, ενώ ο Ταρινίδης γνωρίστηκε με τον κ. Ρόμπη κατά την θητεία του την τελευταία αγωνιστική περίοδο. 

No comments