Οταν το '' εγώ '' μπαίνει πάνω από το '' εμείς ''.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οταν το '' εγώ '' μπαίνει πάνω από το '' εμείς ''....

 


Μία ατυχής όσο και άστοχη επιλογή, αφαίρεσης του σήματος της ΑΕΚ από την, πρωτογενή, φωτογραφία του προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια με τα τρία τρόπαια που κατέκτησε με την Ενωση στην περσινή σεζόν, φέρνει στη μνήμη κουβέντες δυσαρέσκειας με μορφή παρατηρήσεων για επιλογή τίτλου σε ρεπορτάζ, επειδή δεν υπήρχε εμφανής αναφορά στο αήττητο σερί της ''κιτρινόμαυρης'' ομάδας.

Αυτή η αίσθηση του προσωποπαγούς  των επιτυχιών της ΑΕΚ επιβεβαιώνεται ( μπορεί κατά σύμπτωση αλλά ποιός πιστεύει σε αυτές όταν είναι επαναλαμβανόμενες....) από την αφαίρεση του σήματος της ομάδας, θαρρείς και τα τρόπαια είναι προσωπική υπόθεση. 

Στις 15 Μαρτίου, βέβαια, ο Κατερινιώτης προπονητής, έλεγε ( μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας ) για τον αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ τον οποίο επεχείρησε να αποδομήσει με δηλώσεις του : 

''  Ευχαριστώ ιδιαιτέρως ονομαστικά: τον προσωπικό μου προπονητή Θάνο Καρανάτσιο, τον προπονητή φυσικής κατάστασης Αλέξανδρο Προβολισιάνο, τους βοηθούς προπονητές μου, τον Σπύρο Μπαλωμένο και τον Καφφάτο Δημήτρη, τον τιμ μάνατζερ μας Ηλία Χάτσικα, τον γιατρό κ. Γιώργο Κελάλη και τον ιατρό μας κ. Σταύρο Τοίλο, το πρόσωπο-κλειδί για την συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση, τον άνθρωπο που πραγματικά πίστευε ότι μπορούμε να σταθούμε και να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο, τον αθλητικό μας διευθυντή κ. Στάθη Παπαχαρτοφύλη, τον αρχηγό και κύριο δημιουργό αυτής της dream team, τον Πρόεδρό μας κ. Σταμάτη Παπασταμάτη και τον γιο του Ανδρέα Παπασταμάτη ''. 

Πέρασαν, μόλις, δυόμιση μήνες...

Και σε άλλους, φυσικά, έλεγε '' σε ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω ότι με στηρίζεις '' και τώρα τους κατηγόρησε ότι προκάλεσαν ανασφάλεια στην ομάδα με τα δημοσιεύματα τους...

Δεν πειράζει, να είσαι καλά και καλή συνέχεια...

 


No comments