Αλβανός : '' Εχουμε όλοι πίστη στην ομάδα μας ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλβανός : '' Εχουμε όλοι πίστη στην ομάδα μας ! ''

 


Με τον Αλέξη Αλβανό στον πάγκο και τον Πάτρικ Λέμος να επιστρέφει, η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί στον δεύτερο τελικό της Handball Premier την Τρίτη  (10/05, 19:15, ΕΡΤ3) από τον Ολυμπιακό  στο Κλειστό της Κανήθου στη  Χαλκίδα, με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά των αγώνων σε 1-1.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, που  είδε όλους τους αθλητές του να προπονούνται κανονικά, δήλωσε στον επίσημο ιστότοπο της Ενωσης : «Ενόψει του δεύτερου τελικού είχαμε 3 μέρες χρόνο να δουλέψουμε με τους παίχτες μας. Υπήρχε 100% ανταπόκριση στα πράγματα που τους ζητήσαμε, καθώς η αγωνιστική τους εμπειρία και ικανότητα έδειξε άμεσα την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα. Έχουμε όλοι πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο!».

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Ολυμπιακός, μετά και τον πρώτο τελικό, μετρούν 19 αγώνες, 9 με γηπεδούχο την «Ένωση» και 10 τους Πειραιώτες. 

Συνολικά, οι νίκες είναι 7 για την ΑΕΚ, 8 για τον Ολυμπιακό  ενώ 3 παιχνίδια ολοκληρώθηκαν ισόπαλα. Στους αγώνες με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους», οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πανηγυρίσει 3 φορές, 3 αναμετρήσεις έληξαν δίχως νικητή, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν 4 νίκες. Στα γκολ, η ΑΕΚ μετρά 416 (200 εκτός έδρας), και ο Ολυμπιακός 410 (204 εντός έδρας).


1 comment

Anonymous said...

Σε δηλώσεις του Αλβανου ,φωτο ο Κεδερησ . Φτανει το εχετε κουράσει