Χειροκρότημα για τους βετεράνους της Δράμας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χειροκρότημα για τους βετεράνους της Δράμας 

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα των Βετεράνων Χειροσφαίρισης Δράμας στην πρώτη τους συμμετοχή στο 5ο Παγκόσμιο Κύπελλο Βετεράνων που διεξήχθη στο Oμις της Κροατίας από 19  έως 22 Μαΐου. 

Η Δραμινή ομάδα ( που ήταν 3η στον ισχυρότατο 2ο Ομιλο ) αγωνίσθηκε με αντιπάλους από την Πολωνία, την Σλοβακία  και την Ρουμανία και σημείωσε μία νίκη και δύο ήττες, αλλά, φυσικά τα αποτελέσματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τις εμπειρίες που όλοι από την συμμετοχή τους στο τουρνουά.  

Σε όλες τις ομάδες του ομίλου  δόθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας και την περιφερειακή ενότητα Δράμας έντυπο τουριστικό υλικό από την περιοχή και τοπικά κρασιά από την εταιρεία ΠΑΓΩΝΑ. Από τις επαφές που έκαναν οι Δραμινοί με τις περισσότερες ομάδες, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον να επισκεφθούν την Δράμα για να δώσουν το παρών εφόσον διοργανωθεί εκεί τουρνουά βετεράνων. 

Στην 15μελη αποστολή συμμετείχαν οι : Μπαρουξάκης , Χατζηνικολάου, Νέλκος, Σταύρος Ηλιάδης , Καραγιάννης, Σάββας Ηλιάδης, Βελλίκης, Μυστικός, Καραγιάννης, Σαπανίδης, Ιορδανίδης, Σερταρίδης, Μπαρλιάτσας, Οικονόμου (ο οποίος ταξίδεψε από το Μόναχο για να συμμετέχει),  Παγωνίδης.

No comments