Από απόψε η ΑΕΚ στη Χαλκίδα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Από απόψε η ΑΕΚ στη Χαλκίδα

 


Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕΚ για τον 4ο τελικό με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα, με προπόνηση στην αίθουσα '' Κασιμάτης '' και χωρίς προβλήματα θα αναχωρήσει απόψε στις 7.15 μ.μ. για την πόλη του Ευβοϊκού.
Η ΑΕΚ πηγαίνει από την παραμονή του τελικού στη Χαλκίδα, με 18μελή αποστολή από την οποία θα αποκλεισθούν 2 παίκτες από την 16άδα.
Οι 18 είναι οι : Μπουκοβίνας, Αντζελιτς, Αραμπατζής, Τζηράς, Μπριάτκα, Ουγκάλντε, Κεδέρης, Πλάθα, Παπαδιονυσίου, Σεβέλεφ, Ηλιόπουλος, Λέμος, Μόγια, Κοτσιώνης, Νικολαϊδης, Μυλωνάς, Στεφάνοβιτς, Καλόμοιρος.
Ο προπονητής της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός είπε στο greekhandball.com :
'' Είμαστε έτοιμοι, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι στο πλάνο και τις ιδιαιτερότητες του τελικού, αποφασισμένοι και με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας. Πάμε για την νίκη, ώστε να οδηγήσουμε τη σειρά σε 5ο τελικό. Ο αγώνας της Δευτέρας θα κριθεί σίγουρα στις λεπτομέρειες. Πειθαρχία και συγκέντρωση είναι τα βασικά στοιχεία που ζητήσαμε από τους παίκτες μας ''. 
Από την πλευρά του, ο Χριστόδουλος Μυλωνάς είπε : «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον 4ο τελικό, έτσι ώστε να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Θέλουμε να επανακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και να παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν μπροστά στους φιλάθλους μας».

No comments