'' Να πάρει το χάντμπολ την θέση που του αξίζει ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Να πάρει το χάντμπολ την θέση που του αξίζει ! ''

 


Ο Πρόεδρος της ΔΕΠ/ΟΧΕ Ανδρέας Μούκιος, μίλησε στο  greekhandball.com για τη σημειολογία της διεξαγωγής των τελικών ΑΕΚ-Ολυμπιακού στο κλειστό της Κανήθου, στέλνοντας αισιόδοξο μήνυμα για τον κόσμο του χάντμπολ :  

'' Καταρχήν να ευχαριστήσω τις Διοικήσεις και των 2 Συλλόγων για την αποδοχή της πρότασης της Ομοσπονδίας να διεξαχθούν όλοι οι Τελικοί της Handball Premier στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου στην Χαλκίδα όπου αναμφισβήτητα πληροί όλες τις προδιαγραφές για αγώνες υψηλού επιπέδου.

Είναι μια πρωτοποριακή απόφαση που δεν νομίζω να έχει προηγούμενο στα δρώμενα του Ελληνικού Αθλητισμού, αποδεικνύοντας ότι όλος ο χαντμπολικός κόσμος έχει αποφασίσει να ανεβάσει το επίπεδο της Ελληνικής Χειροσφαίρισης ώστε να πάρουμε την θέση που μας αξίζει.

Να ευχαριστήσω και τον Δήμο Χαλκίδας, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Χαλκίδας αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας για την συμβολή τους στην προσπάθεια μας.

Τέλος να ευχαριστήσω και την Δημόσια Τηλεόραση που μέσω της ΕΤ3 μας προβάλει σε πιο τηλεοπτικές ώρες, δίνοντας μας την δυνατότητα να δείξουμε την δυναμική μας.

Εύχομαι και στις 2 ομάδες καλή συνέχεια, ας κερδίσει το Πρωτάθλημα ο καλύτερος και με το πέρας των αγώνων να  έχουμε όλοι την δυναμική να διεκδικήσουμε  περισσότερα για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε ''.

No comments