Χωρίς ήττα η ΑΕΚ στα τελευταία 8 ματς με Ολυμπιακό... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χωρίς ήττα η ΑΕΚ στα τελευταία 8 ματς με Ολυμπιακό...


 Για πρώτη φορά φέτος προκειμένου να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση που υπάρχει τα εισιτήρια του πρώτου τελικού ΑΕΚ-Ολυμπιακού θα διατίθενται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής για όσους επιθυμούν να το εξασφαλίσουν νωρίτερα από την ημέρα του αγώνα. 

Μέχρι τις 3.30 μ.μ. της Παρασκευής οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια από τα γραφεία στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ τα μαγικά χαρτάκια θα διατίθενται και έξω από το γήπεδο της Κανήθου πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ υπάρχει έντονη κινητικότητα καθώς  είναι αποφασισμένοι να δώσουν βροντερό παρών και να δώσουν μαζί με την ομάδα  τους την «μάχη» προς την κατάκτηση του τίτλου. 

Όπως αναφέρει το μήνυμα της Ερασιτεχνικής «Όλοι Χαλκίδα, όλοι δίπλα στην ΑΕΚ» :

'' ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ομάδα και κόσμος) θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος. Η μαζική και παθιασμένη στήριξη, η φωνή και ο παλμός που δίνουν οι «Ενωσίτες», θα δώσουν την ώθηση για την κατάκτηση του μεγάλου μας στόχου. ΟΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ! ''.

O Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: «Ξεκινάμε τους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το πρώτο, ειδικά μετά την απώλεια του Κυπέλλου που μας έχει πονέσει πάρα πολύ. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση και θα το κάνουμε γιατί είμαστε τρεμπλούχοι και το αξίζουμε! Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω γυρίσει πίσω και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στο 101%. Θα κάνουμε τα πάντα για το 1-0».

Η παράδοση της τελευταίας τριετίας είναι με το μέρος της ΑΕΚ, που προέρχεται από 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στις 8 τελευταίες συναντήσεις της με τον Ολυμπιακό ενώ υπενθυμίζεται ότι η Ενωση είχε μείνει αήττητη για 2 χρόνια και 3 μήνες, μέχρι την ήττα της από την Πυλαία. 


No comments