Ο οβελίας του Final 4 του Κυπέλλου... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο οβελίας του Final 4 του Κυπέλλου...


Αντίστροφα μετρούν Πασχαλιάτικα, δίχως να μπορούν να χαλαρώσουν, οι 4 ομάδες του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, καθώς, προετοιμάζονται εντατικά για τους αγώνες που θα γίνουν 29-30 Απριλίου στην Κοζάνη.

Η ΑΕΚ θα έχει ρεπό μόνο την Κυριακή του Πάσχα με τον Δημήτρη Δημητρούλια να μην είναι βέβαιος για την συμμετοχή του Αραμπατζή, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που του στέρησε άλλωστε και την χρησιμοποίηση στον επαναληπτικό αγώνα της Εθνικής μας με το Μαυροβούνιο. Γίνεται αγώνας δρόμου για τον Αραμπατζή και προς το παρόν όλα είναι ανοιχτά.

Ο Ολυμπιακός έχει ερωτηματικά για την παρουσία του Κανδύλα ενώ ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Καρασαββίδης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Μετά από μια δύσκολη χρονιά για εμάς, φτάσαμε επιτέλους στα μεγάλα παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο τώρα, παίζουμε στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Θα αναμετρηθούν οι δύο πιο δυνατές ομάδες, για αυτό και ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος, όπως και σε όλα τα ματς έως το τέλος της σεζόν. Έχουμε παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και με νοοτροπία νικητή. Βρισκόμαστε στην προετοιμασία μας για αυτά τα ματς, πάμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο στην Κοζάνη».

Παίκτες και τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού θα συναντηθούν ξανά στο γήπεδο στις 9 π.μ. του Μεγάλου Σαββάτου και ανάλογα με την κατάσταση στην οποία θα αξιολογηθεί ότι βρίσκονται οι '' ερυθρόλευκοι '' παίκτες θα κριθεί και το επίπεδο όσο και το φορτίο της εκγύμνασης τους όπως και το αν θα γίνει προπόνηση την Κυριακή του Πάσχα, αν και το πλέον πιθανό είναι ότι θα υπάρξει ρεπό.

Για τον ΠΑΟΚ το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεπό το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. 

Ο Πάνος Γούσιος και ο συνεργάτης του Βασίλης Σκανδάλης δεν υπολογίζουν ασφαλώς στους προερχόμενους από χειρουργική επέμβαση  Σεϊρεκίδη ( επέμβαση στους χιαστούς )-Στογιάνοβιτς ( χειρουργήθηκε για ρήξη αχιλλείου τένοντα ) όπως και στον τιμωρημένο  Γκίγκοφ ( του επιβλήθηκε ποινή για την αποβολή του στο ματς με τον Διομήδη στο Αργος και έτσι το δίδυμο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ θα συνθέτουν οι Μπάρμπας και Βελισσαρίου ), όμως  όλοι οι άλλοι που έλειπαν με διάφορα προβλήματα τραυματισμών επέστρεψαν, με αξιοσημείωτη την επαναφορά της '' σημαίας '' του ΠΑΟΚ,  Παλάσκα, του πάντα χρήσιμου Αποστόλου όπως και του πολλά υποσχόμενου Παπάζογλου. 

Μιλώντας στο greekhandball.com ο Πάνος Γούσιος, επεσήμανε : ''  Περιμένουμε με ανυπομονησία το Final 4. Είχαμε τις επιστροφές των Αποστόλου, Παλάσκα, Παπάζογλου και θα παρουσιασθούμε με μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Εχουμε διήμερο ρεπό και από Δευτέρα θα ξεκινήσουμε το τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας ''. 

Ο προπονητής της Πυλαίας Μπάμπης Ανανιάδης θα γυμνάσει Σάββατο πρωϊ τους παίκτες του και στη συνέχεια την  Κυριακή του Πάσχα στις 8 μ.μ. , στο κλειστό των Συκεών όπου φιλοξενείται τις τελευταίες ημέρες η ομάδα για την οποία έχουν επιστρέψει με ενθαρρυντικό δείκτη προόδου και ενσωμάτωσης, Ορφανουδάκης και Νικόλας Κουκμίσης.

No comments