Πρωταθλητής Εφήβων ο Δούκας ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρωταθλητής Εφήβων ο Δούκας !


Ο Δούκας κατέκτησε το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΧΑ, μετά και την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, με 23-23, καθώς, συγκέντρωσε 28 βαθμούς έναντι 27 των '' ερυθρόλευκων '', 26 του Αρη Νίκαιας και 23 της Ενωσης ( αυτές οι 4 ομάδες προκρίθηκαν ενώ έμειναν εκτός της συνέχειας, Ασπίδα Αγίων Αναργύρων, Ιωνικός Ν.Φ. , Βριλήσσια, Ολυμπιακός Κερατσινίου , Πανελλήνιος )

Ο προπονητής του Δούκα Κώστας Τσαβδαρίδης, είπε σχετικά :  

«Βρισκόμαστε σαν ομάδα σε ένα πολύ όμορφο σκαλοπάτι, είναι η χρονιά που οι αγώνες κάθε φορά  είναι δύο.  Από την μια το γήπεδο με αυτό που αγαπάμε και από την άλλη το «πρωτάθλημα» της Γ' Λυκείου. Μας αρέσουν τα δύσκολα γιατί γνωρίζουμε ότι μέσα από αυτά το τέλος γίνεται ακόμα  πιο όμορφο, το έχουμε ζήσει το έχουμε δοκιμάσει, θα ματώσουμε να το γευτούμε ξανά. 

Τέσσερα χρόνια με αυτά τα παιδιά έναν δρόμο γνωρίσαμε, αυτόν με τον ανήφορο και όσο δυσκόλευε τόσο βγάζαμε περίσσια ενέργεια να τον ανέβουμε. Αυτό θα κάνουμε και τώρα.  Με σεβασμό και ταπεινότητα απέναντι σε όλους και σε όλα. Το σημαντικό είναι ότι δεν είμαστε μόνοι, έχουμε πρώτα ο ένας τον άλλον και ένα σύνολο ανθρώπων που μας υποστηρίζουν στους δυο αγώνες μας στα δυο πρωταθλήματα μας. Κάθε final8 σου δίνει την ευκαιρία να γράψεις στιγμές που δεν αγοράζονται αλλά σμιλεύονται με κόπο ιδρώτα πόνο και παραμένουν ξεχωριστές. 

Είμαι ευγνώμων σε αυτά τα παιδιά που μέσα από τον λιγοστό χρόνο που τους απομένει είναι εκεί και με κάνουν να καμαρώνω και να έχω την ευκαιρία να ταξιδεύω μαζί τους. 

Τρεις ημέρες γεμάτες δράση μια μικρή ανάσα ένα μικρό διάλειμμα από το μεγάλο πρωτάθλημα. 

Θα φροντίσουμε να απολαύσουμε την κάθε στιγμή το κάθε δευτερόλεπτο που η αξία του εφέτος είναι διπλή. 

Οκτώ ομάδες με νέα παιδιά γεμάτες ταλέντο και όνειρα. 

Ένας προπονητής, ένας εκπαιδευτικός σε αυτήν την ηλικία μπορεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες με την δουλειά του αλλά είναι και τυχερός γιατί γίνεται συνοδοιπόρος σε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι της ζωής αυτών των παιδιών. 

Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και το κάθε παιχνίδι να είναι πιο όμορφο από το προηγούμενο. Μην ρωτάτε θα νικήσουμε, θα νικηθούμε, αλλά Πολεμήστε, ζήστε με πάθος την κάθε στιγμή. Καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά».


No comments