Αυλαία με νίκη για τον Ολυμπιακό Κερατσινίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αυλαία με νίκη για τον Ολυμπιακό Κερατσινίου


 Νικηφόρα έκλεισε τη σεζόν ο Ολυμπιακός Κερατσινίου, στην Α2 Γυναικών, καθώς κατέβαλε με 26-20 τον Πολυνίκη Ναυπλίου.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού Κερατσινίου, Εφη Κυριακίδου, δήλωσε στο greekhandball.com :

'' Με το σημερινό παιχνίδι, η ομάδα μας έκλεισε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα. Μια νίκη είναι πάντα σημαντική και αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια τους. Η φετινή μας πορεία, μας βρήκε στη μέση της κατάταξης, κάτι που ήταν αντικειμενικά αντιπροσωπευτικό των καταβολών μας. Η ομάδα στην πλειοψηφία της απαρτίζεται από νεαρές και άπειρες αθλήτριες, οι οποίες αποκόμισαν πολλά οφέλη τόσο από την αγωνιστική διαδικασία όσο και από τα όσα πήραν από τις πιο δοκιμασμένες μας αθλήτριες. Σε κάθε περίπτωση, η πολύτιμη αυτή δοκιμασία καταδεικνύει μια εποικοδομητική και επιτυχημένη χρονιά, ανεξάρτητα την τελική κατάταξη. Ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός, ωστόσο φέτος θέσαμε τα θεμέλια. Του χρόνου λοιπόν θα είμαστε ζυμωμένοι και πιο έτοιμοι για μια καλύτερη πορεία. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και θερμά ευχαριστώ στη διοίκηση που στήριξε την προσπάθεια του γυναικείου τμήματος ''.

Τα πεντάλεπτα : 1-1, 3-3, 4-4, 6-5, 9-5, 10-7 ( ημίχρονο ), 13-7, 15-8, 19-12, 20-14, 23-16, 26-20.

Διαιτητές : Δρακόπουλος-Λεφάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : Ι.Τρίκορη, Παπουτσή, Μόσχου 2,  Χριστοδούλου 1, Κωστοπούλου, Συρίγου 6, Π.Τρίκορη 2, Πέρβολη, Νιχωρίτη 1, Σιμιτέλου 1, Καραγιάννη 3, Σιδηροπούλου 6, Καπλανίδου 1, Πρέκα 3, Ιατρού, Πέππα.  

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ :  Μαυρογιάννη 4, Γκοράρι 4, Γκέντσεβα 1, Τζάγια 9, Γογώνα , Βορριά, Καραμαούνα 2, Eλ.Ψαρρού, Λέκα, Θεοδωροπούλου, Ευ.Ψαρρού

No comments