Οι δηλώσεις του προπονητή του Μαυροβουνίου, Ρογκάνοβιτς και του αθλητή, Μ. Βούγιοβιτς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις του προπονητή του Μαυροβουνίου, Ρογκάνοβιτς και του αθλητή, Μ. Βούγιοβιτς



Ακολουθούν οι δηλώσεις στο greekhandball.com του προπονητή του Μαυροβουνίου, Ζόραν Ρογκάνοβιτς και του αθλητή της ομάδας, Μ. Βούγιοβιτς: 


Προπονητής, Ζόραν Ρογκάνοβιτς: «Στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάει όποια ομάδα από τις δυο μας το θέλει περισσότερο. Στα πρώτα 30 λεπτά η Ελλάδα ήταν καλύτερη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και στα τελευταία λεπτά πλησιάσαμε στα δύο γκολ στο σκορ. Η Ελλάδα έπαιξε πολύ καλά, με έμπειρους παίκτες που τα έδωσαν όλα. Στο γήπεδό μας, θα έχουμε 5-6.000 φιλάθλους, αλλά μπορεί αυτό το γεγονός να μας φέρει μεγαλύτερη πίεση. Μπορούμε ωστόσο να αγωνιστούμε καλύτερα και πλέον ξέρουμε τι να περιμένουμε από τους Έλληνες. Είναι μέσα στις δυνατότητές μας η πρόκριση, όμως δεν είναι εύκολη. Είμαστε πιο κοντά από ποτέ άλλοτε στην πρόκριση για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί. Πρέπει να βελτιωθούμε και να σταματήσουμε τους Έλληνες».


Αθλητής, Μίλος Βούγιοβιτς (πρώτος σκόρερ του Μαυροβουνίου στο ματς, με 7 τέρματα): «Συγχαρητήρια στους Έλληνες για την νίκη, έπαιξαν πολύ καλά, πολύ σκληρά και μας έδειξαν πώς πρέπει να αγωνιστούμε και εμείς στον επαναληπτικό στο γήπεδό μας. Θα παλέψουμε για την πρόκριση. Η Ελλάδα έκανε εκπληκτική δουλειά στην άμυνα. Περιμέναμε πιο εύκολο ματς, αλλά η Ελλάδα ήταν δύσκολος αντίπαλος, είχε καθαρό μυαλό και ήξερε τι ήθελε. Είμαι χαρούμενος που χάσαμε με δύο γκολ, γιατί μπορούμε να έχουμε καλύτερη διαφορά στο σπίτι μας. Πρέπει φυσικά να βελτιωθούμε, αλλά πλέον ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι μπορούν να κάνουν πολύ καλά οι αντίπαλοί μας». 

No comments