Και επίσημα Μπαλωμένος στην Βοτσλάου ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και επίσημα Μπαλωμένος στην Βοτσλάου !


 Η αυστριακή Γιαγκς Βοτσλάου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Σπύρο Μπαλωμένο, ο οποίος επιστρέφει στην Αυστρία, όπου είχε αγωνισθεί με την Τιρόλ στη δύση της καριέρας του ως αθλητής.

Μάλιστα, η Βοτσλάου ( που είναι ουραγός στην βαθμολογία της πρώτης κατηγορίας, αλλά, αναπτύσσει το χάντμπολ εδώ και 70 χρόνια, με έμφαση στις υποδομές της και με 1 Κύπελλο Αυστρίας στο ενεργητικό της ), σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση της τις επιτυχίες που είχε ο Μπαλωμένος, τονίζοντας ότι είναι 120 φορές διεθνής, ότι έπαιξε επίσης σε Σουηδία, Νορβηγία, Γερμανία, όπως και ότι ως βοηθός προπονητή κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο με την ΑΕΚ.

Η Βοτσλάου ευχαρίστησε τον αποχωρήσαντα προπονητή της Γιαν Νίκλας Ρίχτερ για την προσφορά του, '' παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα ''. 

Ο αθλητικός διευθυντής του αυστριακού συλλόγου Τόμας Σάρτελ, είπε : '' Μία απόφαση αλλαγής προπονητή ποτέ δεν είναι εύκολη, αλλά, εντέλει οφείλεται στην βαθμολογική κατάσταση μας, που καθιστά απαραίτητη την εκ νέου κινητοποίηση όλων των δυνάμεων μας ώστε να δώσουμε νέα ώθηση στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να κάνουμε τα πάντα μας για να πετύχουμε τον στόχο μας και να παραμείνουμε στην κατηγορία ''.


No comments