Ανακοίνωση του ΠΣΑΧ για τις οφειλές δεδουλευμένων προς αθλητές και αθλήτριες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση του ΠΣΑΧ για τις οφειλές δεδουλευμένων προς αθλητές και αθλήτριες

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητών Χειροσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στις οφειλές δεδουλευμένων από ομάδες προς αθλητές και αθλήτριες. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΣΑΧ:


«Με αφορμή μία συλλογή παραπόνων, που έχει δεχτεί ο Σύνδεσμός μας σχετικά με οφειλές δεδουλευμένων προηγούμενων ετών σε αθλητές και αθλήτριες, θα θέλαμε να δηλώσουμε ρητά πως στεκόμαστε στο πλευρό τους και καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες αποφάσεις για τη μη καταβολή έως τώρα χρημάτων που θα έπρεπε να έχουν δοθεί, ενώ παράλληλα μπορεί να ανακοινώνονται πριμ χιλιάδων ευρώ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Με απογοήτευση διαπιστώνουμε ότι το φαινόμενο αυτό συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, παρόλο που οι ομάδες έχουν εισπράξει ένα σημαντικό ποσό από την φορολόγηση των κερδών των στοιχηματικών εταιρειών.

Για εμάς ζητήματα ασφάλειας της σωματικής και οικονομικής ακεραιότητας των αθλητών και των αθλητριών είναι θέματα αδιαπραγμάτευτα και καλούμε να αποκατασταθεί αυτή η αδικία με την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει καμία ανάλογη "καταγγελία".

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το δημόσιο σχόλιο από πρώην αθλητές του Αερωπού Έδεσσας, που έγινε τις προηγούμενες μέρες σε ιστοσελίδα σχετική με το άθλημα».

No comments