Ανακοίνωση της Νέας Ιωνίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση της Νέας Ιωνίας


Με, αιχμηρή, ανακοίνωση της η Νέα Ιωνία επισημαίνει τα εξής : 

'' Η ομάδα μας δίνει πάντα το παρόν σε όλους τους ελληνικούς τελικούς ,με ισχυρή φιλοσοφία ,με αξίες και με πραγματική αγάπη για το άθλημα στηρίζοντας πάντα την Ελληνίδα αθλήτρια επενδύοντας σε αυτές και στηρίζοντας την Εθνική ομάδα μας.

Είμαστε περήφανοι για τις αθλήτριες μας και τους προπονητές μας ,για την αγωνιστικότητα τους ,για την αθλητική τους ποιότητα και για το σθένος τους να κοιτάζουν στα μάτια μέσα  σε έναν ελληνικό τελικό μια ομάδα που απαρτίζεται απο ξένες αθλήτριες , με σίγουρες εφεδρείες τους άρχοντες της αναμέτρησης.

Για μας δεν μετράνε ούτε οι τίτλοι στα χαρτιά ,ούτε τα σενάρια ασθενειών, ούτε οι συγκαλύψεις.

Για μας μετράει ο υγιής αθλητισμός ,οι αξιοπρεπείς νίκες αλλά και οι αξιοπρεπείς ήττες.

Σας ανήκει όλο το μέλλον Όταν θα χορεύουν κάποιοι το συρτάκι μαζί σας ,να το θυμούνται καλά.

Συγχαρητήρια, τιμήσατε άξια την φανέλα σας και υποστηρίξατε την πραγματική σας αξία Αυτοί που ξεκινώντας το πρωτάθλημα είχαν ξεχάσει ότι υπάρχετε, αναγκάστηκαν να κάνουν πολλά φανερά και μη, για να σας κερδίσουν με όποιο μέσο υπάρχει έξω από κάθε αθλητική δεοντολογία.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!! ''.

2 comments

Anonymous said...

Αγαπητή Σοφία και Παντελή ,
Πραγματικά με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση σχετικά με την ομάδα σας και το ανάθεμα που ρίχνετε στον ΠΑΟΚ.
Δυστυχώς για εσάς η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι καλύτερη και δυστυχώς δεν σας τιμά αυτή η ανακοίνωση που οι κακοί σύμβουλοι σας παρέσυραν να αναρτήσετε. Καυχιέστε για την αμιγώς ελληνική ομάδα αλλά είναι επιλογή σας.
Ας ρωτήσουμε τα εκατοντάδες παιδιά που πέρασαν που τα λεηλατησατε από άλλες ομάδες και ήταν στην εξέδρα και δεν τα δίνατε σε άλλες ομάδες να παίξουν να αναπτυχθεί το άθλημα στην Αττική. Ξεχνάτε ότι είσαστε του δόγματος διαιρεί και βασίλευε ξεχνάτε που βάζετε τα τσιράκια σας να παραπλανούν γονείς και παιδιά τους φουσκωνετε τα μυαλά και μετά καταλήγουν στα αζητητα. Ξεχνάτε
τα ειρωνικά και πολλά άλλα που δεν είναι της ώρας να αναφέρουμε που έχετε κάνει και πει για πάρα πολλούς ανθρώπους και αθλητές που βωμολοχητε από την εξέδρα;;;;εεεε Παντελή θυμάσαι τι έλεγες για τον ΠΑΟΚ. Είστε θλιβεροι πείτε μπράβο στον ΠΑΟΚ και αρκεί.
Είναι πολύ αργά για δάκρυα Σοφία , σκέψου που έχεις κάνεις και άρχισε να σκέφτεσαι εσύ και οι παρατρεχαμενοί πως θα φέρετε καθαρούς τίτλους στην ομάδα σας.


Anonymous said...

Σοφία κυκλοφορεί ότι ομάδα της Αθήνας σε ενοχλούσε πολύ και κάνατε το παν για να πέσει κατηγορία επειδή έχει καλές σχέσεις με ΠΑΟΚ αληθεύει;