Χτύπησε η Αθηνά, αλλά, αναλαμβάνει προπονήτρια ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χτύπησε η Αθηνά, αλλά, αναλαμβάνει προπονήτρια !


 

Η Αθηνά Βασιλειάδου στάθηκε άτυχη και είχε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο ( στο παιχνίδι με την Τούρινγκερ ) ως αθλήτρια της Μέϊσεν, με την οποία αγωνίζεται στην Τρίτη Κατηγορία Γερμανίας, αλλά, ο σύλλογος την στηρίζει και στη νέα σεζόν θα έχει την ευθύνη της ομάδας της ως προπονήτρια πλέον.

Στα πλάνα της Μέϊσεν ήταν να μείνει η Αθηνά στην επόμενη αγωνιστική περίοδο ως παίκτρια-προπονήτρια και πλέον θα είναι μόνο προπονήτρια.

Ο πρόεδρος  της Μέϊσεν Πολ Ρίνκεβιτς, είπε σχετικά :  

'' Αυτό είναι ένα μεγάλο πισωγύρισμα για την Αθηνά. Ήθελε να συνεχίσει να παίζει μαζί μας και για αυτό άφησε πίσω της την Ελλάδα. Λυπούμαστε βαθύτατα για ότι της συνέβη, γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν υπάρχει καλή στιγμή για έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό. Της ευχόμαστε περαστικά και στεκόμαστε δίπλα της, με τον γιατρό μας Πέτερ Αμπρος. Η Αθηνά Βασιλειάδου ενσωματώθηκε γρήγορα στην ομάδα μας και με τον ανοιχτό της τρόπο μας κέρδισε όλους. Μετά το πρώτο σοκ από τον τραυματισμό, ήταν πολύ γρήγορα ξεκάθαρο για εμάς ότι θα προσφέρουμε στην Αθηνά μια προοπτική μαζί μας. Η Αθηνά θα είναι η νέα προπονήτρια μας, θα ηγηθεί της νεανικής μας ομάδας, θα μοιραστεί τις εμπειρίες της και θα αναπτύξει την ομάδα με δυναμικό τρόπο και με το κίνητρο που είναι φανερό ότι έχει. Είναι μια συνειδητή επιλογή μας, δίνουμε στην Αθηνά ασφάλεια και υποστήριξη και ατενίζουμε μαζί το μέλλον ".

Η 36χρονη Αθηνά Βασιλειάδου, έχει στα χέρια της το EHF Master Coach, την υψηλότερη άδεια προπονητή παγκοσμίως ενώ έχει ήδη προπονητική εμπειρία σε ομάδες υποδομών.

Η ίδια δήλωσε : '' Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση από τον σύλλογο και τον εργοδότη μου. Ακόμα δεν μπορώ να πώ αν θα μπορέσω να ξαναπαίξω χάντμπολ, αλλά το ελπίζω! Μου αρέσει η ευκαιρία να γίνω προπονητής σε αυτή την σπουδαία ομάδα και σίγουρα έχω μεγάλο κίνητρο να δουλέψω και να πετύχω εδώ ''. 


No comments