Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Δούκα



Τον Δούκα, στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ (η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων θα είναι τυπικά γηπεδούχος), θα αντιμετωπίσει αύριο (31/03, 17:00) η ΑΕΚ για τα προημιτελικά (νοκ άουτ ματς) του Κυπέλλου Ανδρών. Η Ένωση, σε περίπτωση πρόκρισης, θα αναμετρηθεί στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι το ΠΑΟΚ-Πυλαία.

Ο τεχνικός των Κιτρινόμαυρων, Δημήτρης Δημητρούλιας, κάλεσε στην αποστολή τους εξής αθλητές: Μπριάτκα, Ουγκάλντε, Νικολαΐδη, Μυλωνά, Καλόμοιορο, Λέμος, Μόγια, Κοτσιώνη, Στεφάνοβιτς, Ηλιόπουλο, Τζηρά, Σεβέλεφ, Πλάθα, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Αραμπατζή.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το AEK A.C. TV.

Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης σχολίασε στο aek.gr: «Βλέποντας κάθε αγώνα ξεχωριστά είμαστε σ' ένα πολύ σημαντικό σημείο της χρονιάς. Σίγουρα είμαστε το φαβορί και πηγαίνουμε, για να το αποδείξουμε σ' ένα παιχνίδι που θα μας φέρει πιο κοντά σ' έναν από τους στόχους της χρονιάς. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα, για να εμφανιστούμε και μένει να το δείξουμε μέσα στις τέσσερις γραμμές. Ο Δούκας είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα και σίγουρα έχει αλλάξει κάποια πράγματα με την αλλαγή προπονητή. Εμείς είμαστε έτοιμοι, όμως, για κάθε ενδεχόμενο και περιμένουμε πώς και πώς το αυριανό ματς, ώστε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδος».

No comments