Δεν πήγε ο γιατρός, χάθηκε το ματς.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεν πήγε ο γιατρός, χάθηκε το ματς....

 


Επί τρία τέταρτα περίμεναν οι διαιτητές ( Βελάνη-Καποτάς ) τον γιατρό του αγώνα στον Βόλο, ωστόσο, δεν εμφανίσθηκε και έτσι μηδενίσθηκε ο γηπεδούχος Κένταυρος Αγριάς και πήρε τους βαθμούς της νίκης το φιλοξενούμενο Πανόραμα.

Το ματς ήταν προγραμματισμένο να γίνει για τις θέσεις 1-6 στον Ομιλο του Βορρά στην Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Πλέον, το Πανόραμα έχει 3 νίκες στα πλέϊ οφ και ο Κένταυρος Αγριάς 3 ήττες. 

Μήπως πρέπει να αλλάξει κάτι στον κανονισμό ;

Και το βόλεϊ έτσι το είχε και φέτος το προσάρμοσε και ουσιαστικά δίνει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο για την έλευση γιατρού, επιβάλλει πρόστιμο εάν δεν έλθει μετά και το πρώτο σετ και μηδενίζει από το δεύτερο ματς με το ίδιο παράπτωμα. 

4 comments

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΜΟΥΡΗΣ said...

Κι αν στο 1ο σετ συμβεί κάτι ανεπανόρθωτο; Ποιος θα έχει την ευθύνη; Ο γιατρός είναι άκρως απαραίτητος σε έναν αγώνα. Δεν παίζει κανείς με τη ζωή. Με όλο το σεβασμό στην παρατήρησή σας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΑΜΟΥΡΗΣ said...

Ή στο 1ο ματς ;

Μιχάλης said...

Καλό είναι οι ενώσεις να ορίσουν μαζί με την γραμματεία και τους διαιτητές και συμβεβλημένο γιατρό αγώνα ικανό να προσφέρει και βοήθεια αν χρειαστεί και να μη φέρει το γηπεδούχο σωματείο ευθύνη για την προσέλευση του αλλά να πληρώνει την παρουσία του.Ειναι θέμα εφαρμογής του νόμου και είναι πως η ΟΧΕ και οι κατά τοπους ενωσεις μπορούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

George oikonomou said...

Αφήστε παιδιά όλα αυτά είναι ημίμετρα τα έχουμε ζήσει στο παρελθόν.Η απόφαση μηδενισμού είναι η καλύτερη που έχει πάρει η ΟΧΕ μέχρι σήμερα έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.Εγω προσωπικά τους ευχαριστώ πολύ .Η ΖΩΗ των αθλητών - τριών δεν μετριέται με χρήματα