'' Τιμήσατε τη φανέλα του Δούκα και τον ιδρώτα σας ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Τιμήσατε τη φανέλα του Δούκα και τον ιδρώτα σας ! ''

  την προσπάθεια σας»…

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας και οι διοικητικοί παράγοντες του τμήματος, μετά τη νίκη της ομάδας και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην Handball Premier. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας βρέθηκε στα αποδυτήρια, μοίρασε τα εύσημα και ανακοίνωσε και «πριμ σωτηρίας».

«Σήμερα τιμήσατε τη φανέλα του ΑΣΕΔ αλλά πάνω απ’ όλα τιμήσατε τους κόπους, τον ιδρώτα σας και την προσπάθεια σας. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου», είπε χαρακτηριστικά σε παίκτες και προπονητικό τιμ και όλοι μαζί ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος χάντμπολ, Κωνσταντίνος Αλεξίου ευχαρίστησε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνει πιο δυνατή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου. Από αυτή τη διαδικασία βγαίνουμε όλοι μας πιο δυνατοί και ενωμένοι σαν μια οικογένεια!

Προχωράμε με το κεφάλι χαμηλά και με σκληρή δουλειά για να πραγματοποιήσουμε όλα μας τα όνειρα!

Εύχομαι στο Φίλιππο να βρει σύντομα τον δρόμο του και να επιστρέψει γιατί το άθλημα μας έχει ανάγκη τέτοιες ομάδες που έχουν προσφέρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια!».No comments