'' Σενάρια ; Μόνο νίκη για εμάς ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Σενάρια ; Μόνο νίκη για εμάς ! ''

 


Ο Κροάτης παίκτης  της Πέλιστερ  Γιόσιπ Μπόζιτς τόνισε για τον αγώνα με την ΑΕΚ :

''Ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος με ισάξιες ομάδες. Στους άλλους ομίλους έχουν ήδη προκριθεί οι ομάδες που έχουν συγκεντρώσει 10 βαθμούς. Στον όμιλό μας δεν συμβαίνει αυτό, δεν είναι αρκετοί οι 10 βαθμοί.

Έχουμε μία μονομαχία με την ΑΕΚ, και πάμε για την νίκη. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και ξέρουμε ότι ο ΑΕΚ ήρθε με έντονο κίνητρο γιατί έχει την ευκαιρία να περάσει τον όμιλο. Αλλά εμείς παίζουμε εντός έδρας, μπροστά στους φιλάθλους μας και ελπίζουμε σε νέο θρίαμβο.

Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα με αρκετούς έμπειρους παίκτες και είναι μαχητές. Κερδίσαμε εκτός έδρας στην Αθήνα πιο εύκολα από ότι περιμέναμε, αλλά τώρα έχουν βελτιώσει την απόδοσή τους και έκαναν μεγάλες νίκες.

Ξέρουμε τους δυνατούς της αθλητές, ξέρουμε πού είναι καλοί. Είμαστε έτοιμοι απέναντι στην δυνατή άμυνά τους και ελπίζω να αποδώσουν όλα όσα έχουμε σχεδιάσει για να πανηγυρίσουμε ένα θρίαμβο-πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Δεν νιώθουμε πίεση. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και πιστεύω ότι αν παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο δεν θα χαθεί το αποτέλεσμα. Δεν σκεφτόμαστε τα σενάρια πρόκρισης, πάμε μόνο για τη νίκη.

Είχαμε πίσω μας έναν δύσκολο Φεβρουάριο με τραυματισμούς και κορωνοϊό, αλλά ξεφύγαμε από αυτόν. Έχουμε κάποιους άλλους παίκτες που είναι τραυματισμένοι, αλλά εμείς που είμαστε υγιείς πρέπει να προσπαθήσουμε και να επιτεθούμε για να κερδίσουμε την πρόκριση.''

Δέκα παίκτες της Πέλιστερ κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κιρίλ Λαζάροφ, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.


No comments