Ελεύθερη η είσοδος στο Ελλάδα - Βοσνία/Ερζεγοβίνη για αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές του αθλήματος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ελεύθερη η είσοδος στο Ελλάδα - Βοσνία/Ερζεγοβίνη για αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές του αθλήματοςΗ Εθνική μας ομάδα των Ανδρών θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου- Χαλκίδας την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:15.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


«Η στήριξη της οικογένειας του αθλήματος στην Εθνική μας ομάδα είναι αναγκαία και πολύτιμη και για αυτό τον λόγο σας ζητούμε να σταθείτε στο πλευρό της σε αυτό το καθοριστικής σημασίας παιχνίδι για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Ομοσπονδία αποφάσισε να διαθέσει προσκλήσεις στους συντελεστές του αθλήματος προκειμένου να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Τα σωματεία μπορούν να αποστείλουν έως τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 στο e-mail (mediaoxe@gmail.com) τα ονόματα των μελών (παράγοντες, προπονητές, αθλητές-τριες) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, προκειμένου να προμηθευτούν τις αντίστοιχες προσκλήσεις.

Επίσης τα μέλη των Ενώσεων, οι Σύνδεσμοι Προπονητών (ΣΥΠΧΕ), Αθλητών (ΠΣΑΧ) και οι Σύνδεσμοι Διαιτητών και Κριτών, μπορούν να προμηθευτούν προσκλήσεις με την ίδια διαδικασία.

Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ για την είσοδο στην εγκατάσταση ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα από την ΓΓΑ, όπως χρήση μάσκας, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ανήλικοι έως 12 ετών με self test την ημέρα του αγώνα, ανήλικοι 13-17 ετών, rapid test 48 ωρών ή PCR 72 ωρών».

No comments