8ος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ ο Παπαδιονυσίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

8ος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ ο Παπαδιονυσίου

Η ΑΕΚ μπορεί να ηττήθηκε με 30-19 στην Μπίτολα από την Γιούροφαρμ Πέλιστερ και να έμεινε εκτός συνέχειας EHF European League, ωστόσο έκανε για ακόμα μία φορά αισθητή την παρουσία της.

Η Ένωση έφτασε στις 64 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, με το ρεκόρ της να περιλαμβάνει πλέον 31 νίκες, 4 ισοπαλίες και 29 ήττες.

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου, χάρη στα 2 γκολ που σημείωσε, έφτασε στα 371 τέρματα με τη φανέλα της ΑΕΚ και «έπιασε» τον Αλέξη Αλβανό στην 8η θέση της λίστας των all time scorers. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα από τον πίβοτ των Κιτρινόμαυρων, που μετρά πλέον 196 αγώνες και 371 γκολ.

Στην σχετική κατάταξη ανέβηκε και ο Πατρίκ Λέμος, που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 8 τέρματα στο παιχνίδι κόντρα στην Γιούροφαρμ Πέλιστερ. Ο Βραζιλιάνος έχει πετύχει 138 γκολ ως παίκτης της ΑΕΚ και «έπιασε» τον Μαρίν Μπουνέτα στην 28η θέση, ενώ παράλληλα άφησε πίσω του τους Βαγγέλη Βόγλη (134) και Σπύρο Μπαλωμένο (131).

Στην 43η θέση αναρριχήθηκε ο Κριστιάν Ουγκάλντε με τα 3 γκολ που πέτυχε, καθώς, όπως και ο Άντζιτς, έχει σκοράρει 110 τέρματα.

Τέλος, ο Χριστόδουλος Μυλωνάς με το 1 γκολ που πέτυχε, συμπλήρωσε 162 τέρματα στα διεθνή «σαλόνια» ως παίκτης της ΑΕΚ και βρίσκεται μόλις 1 τέρμα πίσω από τον Χριστόφορο Μπακαούκα στη συγκεκριμένη λίστα.

No comments