Την Δευτέρα (07/03) ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών - Οι κλήσεις του Ζαραβίνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την Δευτέρα (07/03) ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών - Οι κλήσεις του Ζαραβίνα


Τη Δευτέρα 7 Μαρτίου και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Ιωνικού ΝΦ θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αναμετρήσεων με την Βοσνία (16 και 19 Μαρτίου) για τα πλέι οφ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Οι αθλητές που κλήθηκαν για το 1ο στάδιο της προετοιμασίας (έως 12/3) από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Ζαραβίνα είναι οι παρακάτω:

Κρητικός, Παπαβασίλης, Δομπρής, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Μπάγιος (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Μπουκοβίνας, Τζηράς, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Καλόμοιρος, Ηλιόπουλος (ΑΕΚ), Τσιγαρίδας, Μαρκατάτος, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Τζωρτζίνης, Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Μάλλιος, Τερλέτσκι (Διομήδης), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας).


*Οι διεθνείς της ΑΕΚ θα ενσωματωθούν στην Εθνική μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του σωματείου τους στο EHF European League.

*Oι αθλητές που θα επιλεγούν από τον ομοσπονδιακό προπονητή θα συνεχίσουν στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα ξεκινήσει στις 12 Μαρτίου μαζί με τους παρακάτω αθλητές που αγωνίζονται στο εξωτερικό: Μπόσκος, Λιάπης, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Λοίζος (Πρεσάνο- Ιταλία)

No comments