Νίκη με ανατροπή και νεύρα στο τέλος.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη με ανατροπή και νεύρα στο τέλος....


Εκτός έδρας νίκη με ανατροπή από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου  σε βάρος του Πήγασου Κυψέλης με 24-22, σε αναμέτρηση για την Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο Πήγασος προηγείτο με 21-20 στο 55΄, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με γκολ στην κόντρα να φθάσουν στην επιτυχία.

Ελλιπείς  από προβλήματα τραυματισμών και ασθενειών και οι δύο ομάδες, με τον 16χρονο γκολκίπερ Γιώργο Βάο να παίρνει την ευκαιρία και να τα καταφέρνει θαυμάσια στο ντεμπούτο του υπερασπίζοντας την εστία του Ολυμπιακού Κερατσινίου. 

Καθοριστικός ο Σαμαράς με τα 13 γκολ που πέτυχε για τους νικητές.

Στο φύλλο αγώνα ανεγράφησαν τα εξής : '' Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε σύρραξη μεταξύ συνοδών των δύο ομάδων και ο συνοδός της Α' ομάδας κ.Παύλος Μπουλταδάκης είπε στον διαιτητή κ.Αντώνη Λεφάκη : '' Το ξέρουμε ότι σε πήραν τηλέφωνο από το Κερατσίνι ''. Επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και αποχώρησαν όλοι από το γήπεδο ''.    

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κερατσινίου Ναπολέων Κρεμόνας δήλωσε στο greekhandball.com : '' Είναι σημαντικό για μας το ότι πλέον όλο οι παίχτες αγωνίζονται και έχουν ρόλο στην ομάδα. Παρά τις απουσίες η ομάδα λειτούργησε σωστά και καταφέραμε να κερδίσουμε. Σημαντικό κέρδος η συμμετοχή και μάλιστα βασικού του 16χρονου τερματοφύλακα Βαο Γιώργο ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα αντρικού. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πήγασου για τον ωραίο αγώνα''.

Τα πεντάλεπτα : 4-2, 7-5, 7-5, 7-7, 8-9, 12-12 ( ημίχρονο ), 13-14, 15-15, 18-17, 20-19, 21-20, 22-24.

Διαιτητές : Φωτακίδης-Λεφάκης.

Για τον Πήγασο 7/3 τα πέναλτυ και για τον Ολυμπιακό Κερατσινίου 7/5 ενώ οι δίλεπτες ήταν από 6 για κάθε ομάδα.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ : Φωτόπουλος, Ζυλί, Ε.Βασιλείου, Θ.Βασιλείου 1, Πορτόγλης, Κοντογιώργος 4, Νεοχωρίτης, Δρέλλας, Κωνσταντινίδης, Νικολάου 9, Σάρδης , Παπαγιαννόπουλος, Σκληρός 1, Ψαρρός 7, Πολίτης. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : Βάος, Κουρής , Σαμαράς 13, Μιχαλόπουλος 1, Βαζαίος 9, Μαρούδας 2,  Μπουλούμπασης 1, Μανωλίτσης 3, Γιαννακόπουλος 1, Ξυπνητός, Μπερκέτης , Νίνος 1, Κωστόπουλος, Ακρίβος.  


No comments