Συνάντηση '' Δικέφαλων Αετών '' στη Μίκρα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνάντηση '' Δικέφαλων Αετών '' στη Μίκρα !

 



Στις 12.30 μ.μ. παίζουν ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Β' Φάσης της Handball Premier, στη Μίκρα 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ΕΡΤ3 HD. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ , Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου :

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Λούκα Στογιάνοβιτς. Να έχει ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός. Δυστυχώς, ενώ όλη την χρονιά δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών, ήρθαν τώρα δύο σημαντικοί τραυματισμοί στην κρισιμότερη περίοδο, και χωρίς την δυνατότητα αντικατάστασης των παικτών με μεταγραφές. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι με ελάχιστα λάθη στο παιχνίδι, και να καταφέρουν να ανταποκριθούν οι παίκτες σε νέους ρόλους». 

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με την εξής 16μελή αποστολή που επέλεξε ο προπονητής της Δημήτρης Δημητρούλιας : 

Ουγκάλντε, Μπριάτκα, Μυλωνάς, Νικολαΐδης, Καλόμοιρος, Μόγια, Λέμος, Στεφάνοβιτς, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Τζηράς, Πλάθα, Παπαδιονυσίου, Σέβελεφ, Άντζελιτς, Μπουκοβίνας.

Επανέρχεται στην 16άδα ο Ηλιόπουλος αντί του Κοτσιώνη.

Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: « Είναι ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς. Μετά από μια εκπληκτική νίκη με τη Νιμ, δουλέψαμε αυτές τις μέρες και ετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας αυτός διεξάγεται σε ένα κομβικό σημείο, διότι το παιχνίδι με την τωρινή βαθμολογία μπορεί να κρίνει αρκετά πράγματα. Το γνωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι για  τη νίκη στη Θεσσαλονίκη».

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 45 φορές, 23 στην Αθήνα και 22 στη Θεσσαλονίκη, με την «Ένωση» να μετρά 23 νίκες, τους Θεσσαλονικείς 17, ενώ 5 αγώνες έληξαν δίχως νικητή. 

Στα παιχνίδια της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 11 νίκες, η ΑΕΚ 7 και 4 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες. 

Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 1207 τέρματα (558 εκτός έδρας) και ο ΠΑΟΚ 1189 (567 εντός έδρας).


No comments