Αισιόδοξη η Παγκόσμια Ομοσπονδία για το ελληνικό χάντμπολ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αισιόδοξη η Παγκόσμια Ομοσπονδία για το ελληνικό χάντμπολ !

 


Η Παγκόσμια Ομοσπονδία υμνεί με ανάρτηση της, στην επίσημη ιστοσελίδα της, τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να αναβαθμισθεί το ελληνικό χάντμπολ.

Γίνεται αναφορά στο νέο τριετές πρόγραμμα που εκπόνησε η ΟΧΕ, με στόχο να φέρει την Ελλάδα ψηλά στο παγκόσμιο χάντμπολ και η Παγκόσμια Ομοσπονδία θυμίζει την 10η θέση της Εθνικής Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 όπως και την 6η θέση της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2005.

Ειδική μνεία κάνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία στις κορυφαίες διακρίσεις της ΑΕΚ στα Κύπελλα Ευρώπης ενώ επισημαίνει και ότι υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες με την συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων, μαζί με την Γερμανία, το 2023 όπως και χάρη στην παρουσία του Γκι Πετιτζιράρ στην Ελλάδα, ως συνεργάτη της ΟΧΕ.

'' Παρά την πανδημία, η ΟΧΕ που γιόρτασε τα 45 χρόνια από το πρώτο γεγονός χάντμπολ που φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα, έχει πλάνο για την ανασυγκρότηση του ελληνικού χάντμπολ '' σημειώνεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία που προσθέτει : '' Το πρόγραμμα ανάπτυξης του χάντμπολ στην Ελλάδα, για την περίοδο 2021-2024, ήδη μέσα σε μερικούς μήνες έχει αποδώσει αξιόλογα αποτελέσματα ''.


No comments