'' Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε, αλλά...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε, αλλά...''


O προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας Ρικάρντο Κόστα και ο πολύπειρος αθλητής της ομάδας της Πορτογαλίας Γιενς Σόνγκαρθ είπαν για την αναμέτρηση της Τρίτης με την ΑΕΚ για το EHF European League : 

Ρικάρντο Κόστα-Προπονητής Σπόρτινγκ 

''Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Μία ομάδα που έχει χάσει μόνο ένα από τα 11 τελευταία παιχνίδια της. Ο αγώνας στη Λισσαβόνα ήταν υψηλής έντασης και περιμένουμε μία πολύ δυνατή αναμέτρηση. Σε κάθε περίπτωση, αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλουν οι παίκτες μου να παίζουν και είναι προετοιμασμένοι. Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό είναι το σκεπτικό ενός συλλόγου όπως η Σπόρτιγκ ''.     

Γιενς Σόνγκαρθ-Παίκτης Σπόρτινγκ 

''Θα είναι ένα αληθινά σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ έχει σπουδαία ομάδα και ήδη έχουν παρουσιάσει αρκετές δυνατές εμφανίσεις σε αυτή τη σεζόν στο European League. Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε και αυτό το γνωρίζουμε, αλλά, θέλουμε να πάμε με όλες τις δυνάμεις μας και να πάρουμε τους βαθμούς που πράγματι χρειαζόμαστε ώστε να έχουμε μία καλύτερη θέση στον Ομιλο, όπου τα πάντα ακόμα είναι δυνατό να συμβούν''.     


No comments