Καρασαββίδης: «Ήταν το κομβικότερο ματς της σεζόν μέχρι τους τελικούς» - Κανδύλας: «Παίξαμε πολύ καλά, περιμένουμε την συνέχεια» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρασαββίδης: «Ήταν το κομβικότερο ματς της σεζόν μέχρι τους τελικούς» - Κανδύλας: «Παίξαμε πολύ καλά, περιμένουμε την συνέχεια»



Το κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν, μέχρι τους τελικούς στους οποίους ελπίζει να βρεθεί ο Ολυμπιακός, ήταν το σημερινό (23/02) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, τόνισε στο olympiacossfp.gr ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Καρασαββίδης, που συμπλήρωσε ότι το ματς κρίθηκε στην άμυνα.

Ανέφερε: «Ήταν το κομβικότερο ματς της σεζόν μέχρι τους τελικούς, που ελπίζουμε να είμαστε. Τώρα, είναι τα πράγματα στα χέρια μας. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια. Το σημαντικό σήμερα ήταν η νίκη και ήρθε! Το ματς κρίθηκε στην άμυνα, φέτος κρίνουμε όλα τα παιχνίδια στην άμυνα μας και σε κάποια περίοδο του αγώνα που έχουμε υψηλό ρυθμό».

Από την άλλη, ο αθλητής του Ολυμπιακού, Πέτρος Κανδύλας, σχολίασε στην ιστοσελίδα των Ερυθρολεύκων: «Είδαμε ένα ματς που και οι δύο ομάδες έδειξαν να θέλουν πολύ τη νίκη, αλλά την πετύχαμε εμείς τελικά. Παίξαμε πολύ καλά, με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο και πήραμε τη νίκη. Τώρα, περιμένουμε τη συνέχεια, με τα δύσκολα ματς που ακολουθούν».

No comments