Στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

O Oλυμπιακός επιβλήθηκε με 29-21, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Κυπέλλου Ανδρών, του Άρη Νίκαιας και προκρίθηκε στους «8» του θεσμού.

Οι Ερυθρόλευκοι άρχισαν να «χτίζουν» διαφορά μετά από το 10ο λεπτό και στο ημίχρονο προηγούνταν με 15-6. Στην επανάληψη, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, διηύρυναν την διαφορά και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Καρασαββίδης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Δεν τελειώσαμε το παιχνίδι όπως ξεκινήσαμε. Τον τελευταίο καιρό έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε τους ρόλους μας, θα πάει ακόμα καλύτερα από εδώ και πέρα, είμαι σίγουρος. Σήμερα, ζήτησα από τα παιδιά να παίξουν και για τον Σταύρο και πραγματικά, νιώθω πάρα πολύ καλά, γιατί είδαν σοβαρά το ματς και σε ένα κρύο γήπεδο εδώ, τέτοια ώρα, έπαιξαν πολύ δυνατά».

Επιπλέον, ο αθλητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παπαβασίλης, σχολίασε στην ιστοσελίδα των Ερυθρολεύκων: «Είχαμε πει από τα αποδυτήρια, να μπούμε δυνατά στον αγώνα! Θέλουμε να βρούμε ρυθμό, γιατί έρχονται σημαντικά ματς στα πλέι οφ και δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε ούτε ένα βαθμό. Παίξαμε δυνατά και για τον Σταύρο, τον φίλαθλο του Ολυμπιακού, που ήρθε σήμερα να μας στηρίξει και ξέρουμε ότι είχε μία δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του. Ευχόμαστε από εδώ και πέρα, να είναι μαζί μας συνέχεια».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 29-21

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 6-3, 10-5, 11-5, 12-5, 15-6 (ημίχρονο), 18-8, 21-9, 23-11, 26-15, 28-19, 29-21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοτανίδης, Κουκουλάς 1, Κρητικός 4, Καραμπουρνιώτης 4, Παπαβασίλης 2, Μπούντιτς 3, Παπαδημητρίου, Κανδύλας 1, Παπαδόπουλος 6, Δομπρής, Αραπακόπουλος 2, Πασσιάς 2, Μοντόρο 2, Μιχαηλίδης 1, Οστρούσκο 1

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Τζανακάκης, Ταουσάνης 3, Βλάχος 3, Μελετάκος Δ. 2, Τζάνος, Μάργαρης, Κοκκοράκης 2, Ακερμανίδης 1, Τόμσον 1, Ασβεστάς, Χουρσουντιάν 5, Ζιβούλοβιτς 1, Μινάρδος, Γραμματικόπουλος, Τζουβάρας 1, Τσαμούρης 2

Διαιτητές: Βήτας-Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 5/5-3/4

No comments