Με Σαμαρά και Μπουλούμπαση διπλό το Κερατσίνι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Σαμαρά και Μπουλούμπαση διπλό το Κερατσίνι


Με τους Σαμαρά και Μπουλούμπαση να πετυχαίνουν 16 από τα 24 γκολ της ομάδας τους, ο στιβαρός αμυντικά και προσεκτικός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, Ολυμπιακός Κερατσινίου, έφθασε σε αξιοσημείωτη επιτυχία στη Λαμία, κόντρα στους Αμφικτύονες με 24-20, για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι Αμφικτύονες έφθασαν να χάνουν και με 8 γκολ, αλλά, αντέδρασαν και περιόρισαν στο τέλος τη διαφορά, παρουσιάζοντας αξιόμαχο σύνολο, με αρχές και όμορφη εικόνα.

Τα πεντάλεπτα : 0-1, 1-3, 3-6, 4-8, 4-9, 6-13 ( ημίχρονο ), 8-16, 11-17, 12-19, 16-22, 17-23, 20-24.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κερατσινίου Ναπολέων Κρεμόνας, μας είπε : 

'' Πρώτα από όλα περαστικά  στους δύο παίχτες της Λαμίας που τραυματίστηκαν, Γκούρλια και  Μαντζώρο και από πλευράς μας στον Μπερκέτη, ελπίζω να μην έχουν κάτι σοβαρό. Νομίζω πως είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή και παράλληλα ήμασταν πολύ βελτιωμένοι αμυντικά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Για ένα ακόμα ματς ενώ είχαμε μια διαφορά δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε , είχαμε ξανά νεκρό διάστημα και σε συνδυασμό με την πίεση του αντίπαλου ψηλά, τους δώσαμε αρκετές μπάλες. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας , γίνεται σωστή δουλειά στις υποδομές και φαίνεται στην εικόνα της. Εμείς αύριο έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τον Έσπερο που πρέπει να διαχειριστούμε κατάλληλα''.

Διαιτητές :  Παλαμιώτης-Καποτάς.

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ :Παπαδούκας, Παπαγεωργίου, Ρούσσος, Μηλιώτης 2, Σιάππας 6, Λαμπράκης 2, Καραγάτσιος, Σκούρλιας, Πουγκακιώτης 2, Μακρής, Παπουτσής 4, Νταφλούκης, Αργυρόπουλος, Γεωργαντάς, Μαντζώρος 4, Ρένιος. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ : Ακρίβος , Σαμαράς 8, Κωστόπουλος, Νίνος, Μαρούδας, Μπερκέτης, Νάκος 1, Βαζαίος 3, Κανάϊ, Μιχαλόπουλος 2, Ξυπνητός, Ντρέου, Μανωλίτσης 1, Γιαννακόπουλος 1, Μπουλούμπασης 8, Ρουσιώτης. 

No comments