Βακάλης: «Σημαντική νίκη κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού, ουσιαστικά χωρίς προπονήσεις» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βακάλης: «Σημαντική νίκη κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού, ουσιαστικά χωρίς προπονήσεις»

Ο προπονητής της Πυλαίας, Γιώργος Βακάλης, σχολίασε μετά από την εκτός έδρας νίκη (20-24) της ομάδας του επί του ΓΑΣ Καματερού, για το Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών: «Μετά από την διακοπή επιστρέψαμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, πανηγυρίζοντας μια σημαντική για εμάς νίκη εκτός έδρας, απέναντι σε μια δουλεμένη ομάδα, με κίνητρο!

Παρουσιαστήκαμε ουσιαστικά χωρίς προπονήσεις, καθώς όλο αυτό το διάστημα η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τον Covid, τηρώντας τα πρωτόκολλα και με ισχυρό αίσθημα υπευθυνότητας, φτάσαμε στο σημείο ακόμα και μια μέρα πριν το παιχνίδι η ομάδα να προπονείται ακόμα με 7-8 παίκτριες.

Αμυντικά ήμασταν σε καλό επίπεδο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα περιορίζοντας αρκετά τις επιλογές του αντιπάλου και έχοντας και μια ώριμη εμφάνιση από τις τερματοφύλακες μας.

Επιθετικά σε μεγάλο ποσοστό πειθαρχήσαμε στο game plan και δημιουργήσαμε πάρα πολλές ελεύθερες ρίψεις από τα 6 μέτρα. Τα πολύ κακά ποσοστά αποτελεσματικότητας και η έλλειψη συγκέντρωσης σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, δεν μας επέτρεψαν να διατηρήσουμε την διαφορά που χτίσαμε σε υψηλότερα επίπεδα, κάτι που ήταν λογικό μετά από το διάστημα της διακοπής».

No comments