Από τον ΑΟΑ Καστοριάς στον Άρη Θεσσαλονίκης, ως δανεική, η Μουρουζίδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Από τον ΑΟΑ Καστοριάς στον Άρη Θεσσαλονίκης, ως δανεική, η Μουρουζίδου


Στον Άρη Θεσσαλονίκης, ως δανεική από τον ΑΟΑ Καστοριάς, μετακινήθηκε η Αναστασία Μουρουζίδου. Οι δύο ομάδες μετέχουν στην Α2 Γυναικών, ο Άρης στον 2ο όμιλο - Γ' υποόμιλο και ο ΑΟΑ Καστοριάς στον 2ο όμιλο - Α' υποόμιλο.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΟΑ Καστοριάς:


«Ο ΑΟΑ Καστοριάς ανακοινώνει την παραχώρηση με υποσχετική της αθλήτριας του, Αναστασίας Μουρουζίδου στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την Αναστασία να ανοίξει τα φτερά της και να συνεχίσει την πορεία της σε μια νέα ομάδα. 

Η Αναστασία έγινε αγαπητή από πολύ μικρή με το όμορφο χαμόγελό της, και ήταν πάντα συνεπής στις προπονήσεις και τους αγώνες. Την χαρακτηρίζει η μεγάλη αγάπη της για το άθλημα και για τις συμπαίκτριές της. Ήταν πάντα υπόδειγμα στην προπόνηση και πρέπει να την ευχαριστήσουμε για όλα όσα έδωσε στο σωματείο μας αυτά τα χρόνια.

Η Αναστασία ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας μας τα τελευταία τρία χρόνια. Ελπίζουμε να συνεχίσει την πορεία που έχει διαγράψει ως τώρα και να πάει ακόμα ψηλότερα, καθώς έχει τις βάσεις, αλλά κυρίως το πνεύμα που χρειάζεται για να καταφέρει πολλά πράγματα στη ζωή της».

No comments