Πέταξε με διπλό ο Κορυδαλλός στα Γιαννιτσά, με τον μαχητικό Μέγα Αλέξανδρο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέταξε με διπλό ο Κορυδαλλός στα Γιαννιτσά, με τον μαχητικό Μέγα Αλέξανδρο



Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Κορυδαλλό επί του Μέγα Αλέξανδρου στα Γιαννιτσά, με 29-26, στο πλαίσιο των πλέϊ άουτ, για την παραμονή στην κατηγορία.

Σουάρες και Ζ.Μαυρογεώργη σημείωσαν από 9 τέρματα και πρωταγωνίστησαν στην επιτυχία των φιλοξενουμένων, απέναντι στις μαχητικές έως το τέλος αντιπάλους τους, πρώτη σκόρερ των οποίων ήταν η Πατσάνη με 9 γκολ στο ενεργητικό της.

Η τερματοφύλακας του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών Βαρβάρα Πυριτίδου, μας είπε : 

'' Σε γενικές γραμμές ήταν ένας ισσοροπημένος αγώνας, ο οποίος κρίθηκε στη λεπτομέρεια και στο καθαρό μυαλό της τελικής επιλογής. Στην περίπτωση αυτή, εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό και διαμορφώθηκε έτσι το σκορ. Δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο σχόλιο για την διαιτησία, γιατί η κατάσταση αυτή είναι επαναλαμβανόμενη ''.

Τα πεντάλεπτα : 1-3, 4-5, 6-6, 11-8, 11-11, 11-14 ( ημίχρονο ), 13-16, 16-18, 18-21, 20-24, 22-27, 26-29.

Διαιτητές : Θεοδοσίου-Βαγγελτζίκης.

Στο 48.58'' αποβλήθηκε από τον πάγκο του γηπεδούχου ο κ.Πυθαγόρας Δημητριάδης για διαμαρτυρία στις αποφάσεις των διαιτητών, για τον οποίο χρειάσθηκε να επέμβει η αστυνομική δύναμη ώστε να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο, επειδή αρνείτο να φύγει. Αυτό σημειώνεται στο φύλλο αγώνα.

Προηγουμένως είχαν καταλογισθεί σε βάρος των συνοδών του Μέγα Αλέξανδρου παρατήρηση και δίλεπτος αποκλεισμός.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ : Πυριτίδου, Πατσάνη 9, Καλφοπούλου, Παπαδοπούλου, Πιπιλακίδου 3, Ιωαννίδου, Μαντζίρη , Πέγιου 5, Τρελοπούλου , Αναστασίου 3, Χειμώνα, Τομίδου 6.

ΑΟΑΟΔ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ : Διακογιάννη 2, Σουάρες 9, Ν.Μαυρογεώργη, Καραγιάννη 3, Σιτόγλου, Ζ.Μαυρογεώργη 9, Μπλάας, Α.Σαββαλάκη 1, Μανδά 4, Αρανζ , Δ.Σαββαλάκη 1, Παρέσογλου, Ταβλαρίδη.

No comments