«Λαβωμένη» η Εθνική Ανδρών στο Κόσοβο - Αναχώρησε με 14 αθλητές για την Πρίστινα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Λαβωμένη» η Εθνική Ανδρών στο Κόσοβο - Αναχώρησε με 14 αθλητές για την Πρίστινα

Με 14 αθλητές αναχώρησε για την Πρίστινα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, ενόψει της αναμέτρησης με το Κόσοβο (Τετάρτη 05/01, 20:15), για την τρίτη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Ζαραβίνας και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαστορογιάννης, θα έχουν στη διάθεσή τους τους Μάλλιο (Διομήδης Άργους), Αραμπατζή, Μπουκοβίνα, Καλόμοιρο (ΑΕΚ), Μιχαηλίδη, Δομπρή, Τερλέτσκι, Καραμπουρνιώτη, Πασιά (Ολυμπιακός),  Παπάζογλου, Τζωρτζίνη (ΠΑΟΚ), Μαρκατάτο (ΑΣΕ Δούκα), Μπόσκο, Λιάπη (Αντεμάρ Λεόν). 

Είναι αξιοσημείωτο ότι για τέσσερις αθλητές, τους Τζωρτζίνη, Τερλέτσκι, Παπάζογλου και Μαρκατάτο, αυτή θα είναι η πρώτη αποστολή με την Εθνική ομάδα των ανδρών.

 

"Ολοκληρώσαμε μία προετοιμασία ειδικών συνθηκών, για έναν αγώνα ειδικών συνθηκών. Είναι η πρώτη φορά που παρουσιαζόμαστε με τόσες νέες παρουσίες. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τον αγώνα σε μια αποδεδειγμένα δύσκολη έδρα. Δουλέψαμε όσο καλύτερα γίνεται και θα πάμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Νομίζω πως όταν μία ομάδα αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα στο τέλος συσπειρώνεται και στον αγωνιστικό χώρο θα μας βγει σε καλό", επεσήμανε ο Μπάμπης Δομπρής.

"Μετά από μία προετοιμασία που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά, με κάθε μέρα να προστίθεται και μία δυσκολία, πάμε στο Κόσοβο. Αυτά που έγιναν δεν πρέπει να μας επηρεάσουν, πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και πάθος. Δεν επιτρέπεται να έχουμε δικαιολογίες, στο τέλος το αποτέλεσμα μετράει και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να φέρουμε σε πέρας την αποστολή, διότι για αποστολή πρόκειται", είπε από την πλευρά του ο Πέτρος Μπουκοβίνας.

Την Εθνική ομάδα συνοδεύει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΧΕ, Κώστας Βιολιτζής και ο έφορος υλικού Παύλος Καλαβάζης. Κοντά στους διεθνείς μας θα βρεθούν ο πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της ΟΧΕ, Κώστας Μαναβής και ο τεχνικός συντονιστής των Εθνικών ομάδων, Νίκος Μάντζος.

No comments