Καρασαββίδης : '' Το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.... '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρασαββίδης : '' Το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.... ''

 


Αναφερόμενοι στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Ιωνικό Ν.Φ. , ο προπονητής των '' ερυθρόλευκων '' Γιώργος Καρασαββίδης και ο αθλητής της ομάδας Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης είπαν στον επίσημο ιστότοπο του Ολυμπιακού :

Γιώργος Καρασαββίδης ( προπονητής Ολυμπιακού ) : «Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Δυστυχώς, είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μας έλειψαν αρκετοί παίκτες και δεν μπορέσαμε να έχουμε σχήματα που θα τρέξουν το γήπεδο. Φυσικά, δεν χωράνε δικαιολογίες. Όλοι θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας και θα προσπαθήσουμε να σβήσουμε αυτή την εικόνα στο ματς της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Δεν είναι αυτό το επίπεδο μας, όποιος κι αν μας λείπει, θα ανασυνταχθούμε και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο επόμενο παιχνιδι».

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης  ( αθλητής Ολυμπιακού ) : «Σήμερα είναι πολύ δύσκολη μέρα για όλο το τμήμα, ίσως η πιο σκληρή μας ήττα ως σήμερα. Από την επόμενη κιόλας μέρα, πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το ματς της Τετάρτης στην έδρα της ΑΕΚ, όπου θα πάμε να παλέψουμε για τους δυο βαθμούς».

No comments