Θυμήθηκαν τα παλιά Πηλαλίδης-Γρηγοράκης, στη φιλική νίκη της Εφήβων στη Νίκαια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θυμήθηκαν τα παλιά Πηλαλίδης-Γρηγοράκης, στη φιλική νίκη της Εφήβων στη Νίκαια

 













Ομορφο παιχνίδι στο '' Μάνος Λοϊζος '' ανάμεσα στον γηπεδούχο Αρη Νίκαιας και την Εθνική μας ομάδα των Εφήβων που νίκησε με 30-26 στη φιλική αναμέτρηση η οποία πραγματοποιήθηκε.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Πηλαλίδης, είπε στο greekhandball.com :

'' Η συγκεκριμένη φουρνιά τα τελευταία δύο χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί λόγω κόβιντ και φέτος έχει να αντιμετωπίσει και τις απαιτήσεις της Γ΄Λυκείου, σε μία δύσκολη συγκυρία. Προσπαθούμε σε αυτές τις συνθήκες να δημιουργήσουμε την Εθνική Εφήβων που θα αγωνισθεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας τον Αύγουστο. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση και τις προσπάθειες τους και θεωρώ ότι μόνο κέρδος θα έχουμε από αυτή την διαδικασία. Είχαμε απουσίες και τραυματισμούς, οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς κύριο μέλημα μας είναι να προστατέψουμε τα παιδιά, τις οικογένειες τους και το κοινωνικό σύνολο ''. 

Από τους 19 παίκτες που είναι στο καμπ της Εθνικής Εφήβων ( δεν πήγαν εξαρχής ο τραυματίας Θ.Αλωπούδης και προληπτικά οι Κακαφίκας-Τσορτέκης  ), δεν μετείχαν στο φιλικό οι Κολεζάκης, Μπατής, Χατσατουριάν, Παναγιώτου, Προκοπίου, Κουβράκης, για υγειονομικούς λόγους, επίσης, στο πλαίσιο της πρόληψης.

Και ο Αρης Νίκαιας είχε αρκετές απουσίες και παρουσίασε 13 αθλητές ( όσους και η Εφήβων ), με ομάδα  αποτελούμενη από ορισμένες μονάδες της ανδρικής, Νέους και Εφηβους.

Το καμπ της Εφήβων ολοκληρώνεται την Πέμπτη με προπόνηση τερματοφυλάκων.

Οι δύο προπονητές, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν το καμπ της σεζόν 2006-2007 στον Ατέρμονα στο Κιλκίς, όταν είχαν έλθει αντίπαλοι, ο Πηλαλίδης ως τερματοφύλακας της Εθνικής Νέων και ο Γρηγοράκης ως πίβοτ της Εθνικής Εφήβων.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ :  Τζάνος, Ακερμανίδης, Τόμσον, Τζανακάκης, Τζανίνος, Γ.Ασβεστάς, Σιμόπουλος, Γιαννόπουλος, Παϊπάης, Σάλα, Αρτινιάν, Μάργαρης, Α.Ασβεστάς. 

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ : Κ.Σιαράβας, Παπαδόπουλος, Καλύβας, Κωστούλας, Χατζηπαυλής, Σιώμος-Γκίζας, Παπανικολάου, Κακαβελάκης, Μαρκατάτος, Δάϊος, Ρούσσος, Χαριτωνίδης, Καβάζης. 

No comments