Στον αθλητικό δικαστή ο αγώνας Αρη Νίκαιας-Ολυμπιακού Κερατσινίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον αθλητικό δικαστή ο αγώνας Αρη Νίκαιας-Ολυμπιακού Κερατσινίου


Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΟΧΕ, συνεδρίασε  για διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και για όσα κατέγραψαν οι διαιτητές της αναμέτρησης Αρης Νίκαιας-Ολυμπιακός Κερατσινίου για την 6η αγωνιστική της Α2 γυναικών, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα να σταλούν στον Αθλητικό Δικαστή, το φύλλο αγώνα και η συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών, όπως προβλέπεται από την συνήθη διαδικασία και ισχύει για τα Φύλλα Αγώνα όλων των Εθνικών Κατηγοριών.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, Ανδρέας Μούκιος, σχολίασε τα εξής: "Η Επιτροπή λειτουργεί θεσμικά για την προάσπιση του fair play και την τήρηση των κανονισμών. Και σε αυτή την περίπτωση θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται και ο Αθλητικός Δικαστής θα εξετάσει την υπόθεση. Η ΔΕΠ δεν έχει τον ρόλο το δικαστή και του κριτή. Είναι ξεκάθαρο όμως, εφόσον αποδοθούν ευθύνες από πλευράς του Αθλητικού Δικαστή, ότι τέτοια φαινόμενα είναι καταδικαστέα και μη αποδεκτά και για τον λόγο αυτό η Επιτροπή Πρωταθλημάτων θα παραπέμψει τους υπαίτιους και στην Επιτροπή Δεοντολογίας (Πειθαρχική) της ΟΧΕ".


No comments